fostimon kullananlar

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
Fostimon kullananlar vardır aramızda diye düşünüyorum. o kadar klomen, çatlatma , aşılama ile uğraşan sayımız çok ki.
Ben klomen kullandım yumurtalarim 13.günde 13 cm oldu yani çok yavaş geliştiği için fsh iğnesi olan bu iğneden yaptırdım . Iki gün üstüste, herbiri 75 ml di sanirim .
sizlere sorum aranızda kullanan oldu mu ?hemen büyütüyor mu yumurtalarınız buyuduyse kaç günde ne kadar oldu ?
Birde hiç kasıklarımda ağrı yok bu normal mi değil mi ? Klomende bile ağrım sizim oluyordu

konuyu açalı bayağı zaman olmuş, inşallah bebeğinize kavuşmuşsunuzdur. ben de bu ay fostimon kullanmaya başlayacağım, sizde kullanırken durum ne oldu?
hayırlı günler dilerim.
Merhabalar,
Dr bana da verdi ama aşılama istemiyorum ben, bu yumurta gelişimi için mi aşılama öncesi de kullanılıyor sanırım
kullansak da aşılama istemesek oluyor değil mi

Merhabalar,
Dr bana da verdi ama aşılama istemiyorum ben, bu yumurta gelişimi için mi aşılama öncesi de kullanılıyor sanırım
kullansak da aşılama istemesek oluyor değil mi
Mrb canım . Dr önce klomen denemesi lazım 6 ay klomenle olmazsa gonal f iğnelerine başlaması lazım . Benim bildiğim fostimon bunlar verilmeden verilmiyor. Dr sana ne icin verdi tam olarak bu ilaci

Mrb canım . Dr önce klomen denemesi lazım 6 ay klomenle olmazsa gonal f iğnelerine başlaması lazım . Benim bildiğim fostimon bunlar verilmeden verilmiyor. Dr sana ne icin verdi tam olarak bu ilaci

Yok klomen bir ay kullandık aslında klomenle yumurtlar da güzel geliştiler, dr kendisi de dedi.
Ama bu ay olmadı yani gebelik.
Şimdi iğneye geçelim dedi 2. Aşama.
Ben de kabul ettim ama sonradan sonraya tuhaf geldi.
Yani birkaç ay klomen olması daha makul değil miydi?
Ayrıca aşılama ve tüp için erken diye düşünüyorum biraz daha böyle denemek veya akılına bırakmak Gibi.
Bunları dr a söylemek lazımdı yani tabi

Evet bi 5 ay klomenle denemesi gerekirdi. ama bende mesela klomenle r hoc ise yaramadı belki de vücudumu kötü etkiledi bilemiyorum, iğneler yaradı bende . klomen de çok masum bir ilaç değil zaten . hemen asilamaya geçme tüp zaten en son önce bi catlatma iğneleri denensin olmazsa aşılama yaptirirsin, maddi durumun iyiyse ve hemen bebek istiyorsan vakit kaybetmeden aşılama derim . İlaçları fazla kullanmak da iyi değil cunku

Evet bi 5 ay klomenle denemesi gerekirdi. ama bende mesela klomenle r hoc ise yaramadı belki de vücudumu kötü etkiledi bilemiyorum, iğneler yaradı bende . klomen de çok masum bir ilaç değil zaten . hemen asilamaya geçme tüp zaten en son önce bi catlatma iğneleri denensin olmazsa aşılama yaptirirsin, maddi durumun iyiyse ve hemen bebek istiyorsan vakit kaybetmeden aşılama derim . İlaçları fazla kullanmak da iyi değil cunku

Evtt aşılama istemiyorum.
Klomen bir kere denedik şimdi iğneleri olacağım.
O kadar maddi anlamda iyi değiliz tabi ki.
Biraz daha bekleme taraftarıyım
Sizin aşılama beyan tüp bebek miydi?

Canım ben kendiligimden aDet olamıyorum önce onu belirteyim çünkü hiç hamile kalacagimdan ümidim yoktu ama hiç pes etmedim ömrümün yarısı Dr larda geçti . . birsürü klomen sanırım 5 kez denendi çoğunda yumurta m büyümedi . Bir iki kere büyüyen tutmadı. Sonra gonal f iğneyle 2 kere mi denendi tutmadı , sonra gonal f aşılama ile mucize gibi bebegimizi bekliyoruz Rabbim in izniyle

Fostimon kullananlar vardır aramızda diye düşünüyorum. o kadar klomen, çatlatma , aşılama ile uğraşan sayımız çok ki.
Ben klomen kullandım yumurtalarim 13.günde 13 cm oldu yani çok yavaş geliştiği için fsh iğnesi olan bu iğneden yaptırdım . Iki gün üstüste, herbiri 75 ml di sanirim .
sizlere sorum aranızda kullanan oldu mu ?hemen büyütüyor mu yumurtalarınız buyuduyse kaç günde ne kadar oldu ?
Birde hiç kasıklarımda ağrı yok bu normal mi değil mi ? Klomende bile ağrım sizim oluyordu
Hatice çok eski yazın ama yazmak istedim mılet dıyor ya kasığımda ağrı VS oluyor dıye onlarda etki ediyor bende de hıc ağrı sızı VS olmuyor hemde 450 mg vurlıyorm 3 kutu birden Yumrtalıklar hıc cvp vermiyor e2hep 5 bqkalm bu yuksek dozla ne olacak

X