• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto attı, büyü bozuldu

Ben anlamadım ablacım, genç göstermese ne olacaktı, ne umuyordunuz, aranızdaki iletişimin sonucu nereye varacak diye bekliyordunuz? Yaşınızın olgunluğunda değil misiniz acaba? Yani nasıl bir kütükle evli olduğunuz, yaptığınızı ahlaki açıdan daha kabul edilebilir yapmıyor. Siz kendi yaptıklarınızdan mes'ulsünüz. Bekar olsaydınız bile, çocuğunuz yaşında birinden bahsediyorsunuz. Ne olabilirdi zaten aranızda? Hayatınızda mutsuzsunuz, o yüzden mantığı bir kenara kaldırıp, heyecan peşinde koşmaya başlamışsınız. Bu size zarar verecek bir şey. Bunu kullanmak isteyen insanlarla karşılaşabilirsiniz. Psikologa gitme imkanınız var mı? Bence bunu yapmalısınız.
Adam geç olduğu için genç gösteriyi olabilir mi ??😂 kendi yaşında birini bul çok istiyorsan diyoruz.. yok ben onu istiyorum diyor..!! Kafaya bak...!! Kesinlikle profesyonel destek almanız lazım sizinle kocanızın da

20 yas ,fark var nee kadar olgun yazabılır yanı bacım..
bence sız olgun degılsınız dengınız denk gleınce ne kadar olgun dedınız.

35 yaşındaki biri ne kadar toy görünebilir?

Bir görünüşden bu kadar kötü etkilendiğim için kendime çok kızıyorum ama elimde değil. Fotoğrafı görünce mide bulantısı hissettim. Kafamda çok farkli bir imaj oluşmuştu. Yüzü çok toy. Sadece saçı yanlardan açılmış, ondan yaşını gösteriyordu ama o güzel yazıların sahibini beğenemedim ne yazık ki. Kendime çok kızıyorum. Görüntüye bu kadar önem verdiğim için. Ama elimde değil. Hiç örtüşmüyor. Birde engel koyacağımı söylediğimde o ciddi adam gitti ve ağlamaklı bir çocuk oluverdi. Arabeske bağladı. Bu kadar yalvar yakar olmasıda itici geldi bana. Ama o zamana kadar sanki güzel bir aşk romanının canlı kahramanı gibi hissetmiştim kendimi. Bu arada beni anladığınız, açık görüşünüz için teşekkür ederim. Konuyu paylaşırken eleştiri alacağımı biliyordum zaten. Forumda ilk konu paylaşmam değil 😀
Evli olduğunuzu biliyor mu?

Teyze çok da fifi yazmı kapıt parcasına birlikte yaşamak için de çok gerekli değil hahaha o zaman neden fifi değil ya da neden aşırı cesaretsızsınız

hey maşşAllah.
ablacım önce boşanın.
yaş farkını önemsemem ama doğuracağım yaşta da olmamalı.
Yaş farkını bi tek biz yorumlayanlar dert ettik resmen😂😂.. konu sahibinin umrumda değil baksanıza onun olayı toy görünmesiymiş..!!! Toy bulduysan yaşınA göre birini bulacaksın diyoruz ..yok illa onu istiyorum diyor .😂😂

He he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...

siz emin misiniz 54 yaşında olduğunuza, bir an kendimi düşündüm böyle konurken de. çok da fi fi falan...
malum 45 lerde dolaşınca ister istemez empati kuruyor insan.

ay sinirim bozuldu. :skandal:
diyelim ki boşandınız ve ilişkiniz başladı.
gencecik kızlar aldatılıyor biliyorsunuz dimi?

Yaş farkını bi tek biz yorumlayanlar dert ettik resmen😂😂.. konu sahibinin umrumda değil baksanıza onun olayı toy görünmesiymiş..!!! Toy bulduysan yaşınA göre birini bulacaksın diyoruz ..yok illa onu istiyorum diyor .😂😂

yahu konuşacak konu bulamam ki ben 20 yaş küçükle. hele ki duygusal konularda içim istemez ya. hep bir art niyet ararım altında. bu benimle niye olmak istiyor ki diye. tuhaf yani.

Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya😪
9
Akıllı akıllı mı konuşuyordu,e normal,şimdi ki çocuklar büyümüşte küçülmüş:işsiz:
Kart herifler ve sizin gibi kadınlar,çekin ellerinizi sabi sübyanın üstünden😠
Boşuna söylemiyor uzmanlar,çoluk çocuğunuzu sosyal medya tehlikelerinden koruyun diye:(

Küçük toy göstermesi çok normal zaten küçük biriyle yazışıyorsunuz 20 yaş fark çok çok fazla 20 da anne olsaydınız o yaşta çocuğunuz olurdu. Ayrıca boşanın hernekaar herrşey bitmişte olsa yaqtığınız doğru değil

Ben 54 yasinda olunca cocugum 35 olucak ablacim sen neyin kafasini yasiyosun acaba?evlisin birde...

Back
X