Foto çekimi kötü dişler :(

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar herkese iyi hafta sonları...
Haftaya pazar nişanım var ve foto çekimi var anlaştığımız fotoğrafcının instagram hesabına baktım ve poz verilirken hep kahkaha at diş göster gibi pozlar verdiriyor ve benim dişlerim kötü küçük dişlerim var aralarda ve gülünce estetik durmuyor ne yapacagım bilmiyorum hep fotoğraflarda 32 diş gülmem sadece ufak bir gülümseme :işsiz: bir öneriniz varmı?

size zorla şunu yapın denilmez ki, siz onu fotoğraflarınızı çeksin diye tuttunuz :KK49: siz nasıl istiyorsanız öyle gülün.

Kızlar herkese iyi hafta sonları...
Haftaya pazar nişanım var ve foto çekimi var anlaştığımız fotoğrafcının instagram hesabına baktım ve poz verilirken hep kahkaha at diş göster gibi pozlar verdiriyor ve benim dişlerim kötü küçük dişlerim var aralarda ve gülünce estetik durmuyor ne yapacagım bilmiyorum hep fotoğraflarda 32 diş gülmem sadece ufak bir gülümseme :işsiz: bir öneriniz varmı?
Bizede dgun fotografcisi surekli gülün deyip duruyordu hic begenmedik resimleri .dinlemeyin sakın

Ayy bizim fotoğrafçı da öyleydi, diretiyordu şöyle dur böyle dur gelip kafamın duruşunu bile açısına göre eliyle ayarlıyodu, bide diyodu ki doğal bir kahkaha at, bende demiştim ki ne doğallığı doğallık mi kaldı kafamın açısını bile sen ayarlıyosun, sonuç olarak onun istediği şekilde gülmedim :rolleyes:kafamı da onun istediği açıda tutmadım. Zaten öyle sıkıya gelemeyen bir insanım valla hiç çekemezdim öyle komutlara göre poz vermeyi falan. Sizde öyle yapın, o şekilde poz vermek istemiyorum, öyle gülmek istemiyorum deyin olsun bitsin ısrar etmeye hakkı yok.

Mecbur değilsiniz 32 diş gülmeye duygusal bir çekim olmalı, kahkahalarla gülünecek birşey yok tebessüm etseniz yeter mutluluğunuz fotoğraflara yansıcaktır zaten.

Back
X