FOTOĞRAF MAKİNASI

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
KIZLAR BEN İNŞAAT FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM PLAZALARIMIZIN RESİMLERİNİ ÇEKİCEM AMA FOTOĞRAF MAKİNASI HAKKINDA BİLGİM YOK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ YÜKSEK PANAROMİK ÇEKİM YAPAN KULLANIMI KOLAY UYGUN FİYATTA BİLDİĞİNİZ PROFESYONEL BİR MAKİNA VARMIDIR?

KIZLAR BEN İNŞAAT FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM PLAZALARIMIZIN RESİMLERİNİ ÇEKİCEM AMA FOTOĞRAF MAKİNASI HAKKINDA BİLGİM YOK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ YÜKSEK PANAROMİK ÇEKİM YAPAN KULLANIMI KOLAY UYGUN FİYATTA BİLDİĞİNİZ PROFESYONEL BİR MAKİNA VARMIDIR?
Profesyonel makineler uygun fiyatta olmaz.

Mantıklı olan makina almaktansa profesyonel bir fotoğrafçıya çektirmek değil mi?

Profesyonel makineler uygun fiyatta olmaz.

Mantıklı olan makina almaktansa profesyonel bir fotoğrafçıya çektirmek değil mi?
FİYATI ATLAYALIM O ZAMAN BEN HANGİSİNİ İSTERSEM ONU ALABİLECEKMİŞİM PATRONUM ÖYLE DEDİ BENİM İŞİME YARAYACAK BİR MAKİNA BİLİYOMUSUNUZ

FİYATI ATLAYALIM O ZAMAN BEN HANGİSİNİ İSTERSEM ONU ALABİLECEKMİŞİM PATRONUM ÖYLE DEDİ BENİM İŞİME YARAYACAK BİR MAKİNA BİLİYOMUSUNUZ
Nette fotoğrafçılık forumları var. Öyle bir foruma yazsanız daha iyi yönlendirirler. Lens ayarlarını siz mi yapacaksınız, tamamen otomatik mi olacak, özel ihtiyaçlarınıza göre işin uzmanlarından fikir alın derim.

Canon var kardeşimin. .
çok güzel net profosyonel. .
1 bucuk 2 milyar fiyatları. .

Elektronik alet satan mağazalardan birine gidip, istediğin özelliklerde kolaylıkla bir fotoğraf makinesi alabilirsin.
Yalnız daha özelliğini bilmeden, o istediğin makineyi alsan da nasıl plazaların fotolarını çekeceksin onu anlamadım.

İnsaat fotografciliginda kullanilan makinelerin o işe ozel oldugunu biliyorum ben. Normal canon 18-55 lerle falan cekilmez.

bir elektronk mağazına gidersen en güzel şekilde yardımcı olurlar

canon 6000d tavsiye ederim

X