Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR BEN İNŞAAT FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM PLAZALARIMIZIN RESİMLERİNİ ÇEKİCEM AMA FOTOĞRAF MAKİNASI HAKKINDA BİLGİM YOK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ YÜKSEK PANAROMİK ÇEKİM YAPAN KULLANIMI KOLAY UYGUN FİYATTA BİLDİĞİNİZ PROFESYONEL BİR MAKİNA VARMIDIR?
KIZLAR BEN İNŞAAT FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM PLAZALARIMIZIN RESİMLERİNİ ÇEKİCEM AMA FOTOĞRAF MAKİNASI HAKKINDA BİLGİM YOK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ YÜKSEK PANAROMİK ÇEKİM YAPAN KULLANIMI KOLAY UYGUN FİYATTA BİLDİĞİNİZ PROFESYONEL BİR MAKİNA VARMIDIR?
Nette fotoğrafçılık forumları var. Öyle bir foruma yazsanız daha iyi yönlendirirler. Lens ayarlarını siz mi yapacaksınız, tamamen otomatik mi olacak, özel ihtiyaçlarınıza göre işin uzmanlarından fikir alın derim.
Elektronik alet satan mağazalardan birine gidip, istediğin özelliklerde kolaylıkla bir fotoğraf makinesi alabilirsin. Yalnız daha özelliğini bilmeden, o istediğin makineyi alsan da nasıl plazaların fotolarını çekeceksin onu anlamadım.