- Konu Sahibi onucokseverimkiben
-
Keşke başka model alma şnsım olsaydı.. yinede tşk ederim canım ya saol :)ben hiç anlamam canım. bende fujifilm var av150, memnunum..
Arkadaşlar dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum önerileriniz var mı?? İnternetten almayı düşünüyorum .......com da canon marka %50 indirimliymiş uygun geldi bana sizin de önerilerinizi almak istiyorum?
Dediğim ürün bu ne dersiniz çok uygun fiyat
İstediğiniz özellikler ve bütçe önemli.. Kesinlikle canon tavsiye ederim ben eos 550D kullanıyorum. Senin linkteki makineden de sipariş verdik yarın gelir diye düşünüyorum :)) iyi bir makine hele o fiyat için çok iyi.. Gelsin iyice bakacağım :)))
İstediğim özellik canlı çekmesi, video, ses kalitesinin güzel olması. Güzel fotoğraflar olsun istiyorum yani fotoğrafçılık falan yapmayacağım zaten kendim ailem arkadaşlarım için istiyoru bütçemin yettiği kadar zaten 250 tlden yukarı almam bu fiyat çok uygun geldi üsteik canon u çok tavsiye ediyorlar baya araştırdım ama bu model nasıldır acaba alıpta pişman olmak istemiyorum çünkü babam verecek parasını :) memnun kalır mıyım bitmeden getirteyim istiyorum...
A810 güzel bir makineye benziyor.. Dediğim gibi biz aldık kargoda bugün yarın gelir bakar fikrimi yazarım istersen.. Sen bilirsin..Ama Canon' dan şaşmayın derim.. Ben eskiden a530 kullanıyordum o müthişti yarışmalara katılacak kadar iyi fotolar çekiyordum bu serinin son modellerinden powershot a810,o nedenle iyi olacağını düşünüyorum. ucuz olmasının sebebi kalem pille çalışıyor olması..yoksa 300-350tl lik makinelerden farkı yok.
Başka siteden daha uygun fiyata buldum hediyeleriyle birlikte 189 tl. Ama aklımı karıştıran bişey var şimdi bu alacağım makine pilli. Şarjlı pil de almam gerek bi de pil şarj cihazı da almam lazım değil mi yani hepsini birden getirtmeyi düşünüyorum.
Neleri alayım arkadaşlar bilgim yok pek yardımcı olur musunuz. Marka model pil,şarj cihazı neleri alayım yanında?
Merhaba canon a810 aldık.. İlk izlenimlerim auto modunda çekimler pek iyi değil. Grenli oluyor (gri noktacıklar) ama gün ışığında iyi. "p" modunda iso 100 yaptığında çok daha güzel fotoğraf çekiyor,gren azalıyor. Az ışıkta biraz moralimi bozdu ama gündüz çok iyi. bu tarz makineler göre ve bu fiyata bence çok iyi..yani nikon L25 veya L26' dan sa canon a810'u tercih ederim :) Yalnız bizdeki defolu çıktı,yenisiyle değiştirecekler.. mercekte çizik vardı ve lens kasaya yamuk oturtulmuştu..
Canon forever
Şarjlı olanları istemiyorum ben kesinlikle.. Bir gün eşimle sergi geziyorduk tabi foto çekiyoruz,şarjı bitti.. öylece kaldık şarj edecek yer yok,zaman yok... Öylece kaldık çok sinir olduk. Ama pil olunca çıkart yeni pilleri tak devam et.. tabi 60-70tl verip yedek li-on pil alırım diyorsan sen bilirsin..
Pil konusunda evet,şarj edilebilir pil ve hızlı şarj cihazı almanız şart.en az 4 adet pil lazım. Duracell piller iyi..Bizim evde zaten olduğu için sorun yaşamadık.taşıma çantası da alın.tabi hafıza kartı da..
Teşekkür ederim yorumların için.
Bende bugün akşam getirtmeyi düşünüyorum artık :)
Peki hangi pil şarj cihazını alayım önerebileceğin bi marka var mı? İlk defa kullanacağım için en iyisini de anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?