Elektronik Ev Aletleri fotoğraf makinesi hayal kırıklığımm

gzmchngr

Yüzyıllık AŞK gibisinn..
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.616
0
46
Antalya
selam kızlar...
dün bir fotoğraf makinesi aldım.. öyle profesyonel çekim yapmıyorum ama arkadaş ortamında ailede olsun fotoğraf çekmeyi çekinmeyi çok seviyorum.. haliyle her zaman pratik yanımda taşıyabileceğim ve en önemlisi görüntü kalitesi iyi bir makine alayım dedim .. fiyatı da uygundu nikon coolpix s2600 aldım. mağazada denedim orada renkler gayet netti hoşuma gitmişti. ama geldim gördüm ki evde ya o kadar kötü çıktı ki anlam veremedim çok para vermedim ama bu kaliteye o bile çok geldi. acaba ayarlarını mı yapamadım dedim falan karıştırdım kurcaladım yani hala aynı.. suratlar bembeyaz parlıyor falan.lafta scene diye bi mod var otomatik ortam ayarlaması yapıyor ama lafta yani her ortamda aynı çekiyor bana kalırsa...flash ı desen otomatik yapıyorsun ama hala çoğu resim karanlık çıkıyor..yada ışık varken bile daha da aydınlatıyor..ayarsız..

geceye göre gündüz daha iyi çekiyo orası ayrı ama telefonumdanda çeksem aynı gibi içime sinmedi ya :(:44::43:
şimdi gitsem değiştirilermi onuda bilmiyorum ama sanmıyorum değişebileceğini..

tek tesellim benim ayarlarını yanlış yapıyo olmam.. inş öyledir.. aranızda bu ürünü kullanan memnuun olan varmı? ve tabi hangi ayarlarda kullanıyosunuz öyle denersem belki bende istediğime ulaşırım..

şimdiden teşekkürler..:3:

Son düzenleme:
Back