Merhaba hanımlar çok kafam karıştı yenıden buraya geldım . Biten sacma sapan ılıskımden sonra hayatıma biri girdi ve mutluyduk son ıkı haftaya kadar ; tatile gitti ve ben de onunla gelmek istedim normalde ayarlayamazdık hersey zaman vs uygundu benım ıcın de yok kıskanırım falan dedı orda erkek erkege olcagını soyledı, arıyorum açmıyor alkol aldıgını soyledı yok sızmısmıs somra instagram da ılıskı tarıhımızı yazdı sonra ben yazmadım ve sildi bunu. Sürekli özürler vs oldu. Cok zoruma gitti ve ordan geldi yanıma gelmek yerıne yenıden tatıle gıttı( ayrı illerdeyiz) . Ben sakın kalmaya calısıyorum rezıl etmeyım diye tatılını baktım hala bısey yok gece beraber olan fotografları falan sılmedım sadece yorumları sildim elinde olduğumu dusunmesin diye ; farkındayım bıraz ergence oldu sebebı de çok sınirlendım umursanmamaya . Yok ben neden silmişim benden işkillenmiş ve ayrıldık . Bende bısey demedım acıkladım bundan dolayı dıye bısey yapmadım ve aldattın damgası yemek zoruma gıttı kı sunuda dedım ben telefom gecmıs kaydını ve sıfrelerımı dahı verebılırım ama sen verırsen o derece temızım yanı . Ancak yok bahaneymıs bunlar vs. Sızce napmam gerekıyor ?