- Konu Sahibi Yazyagmuruuu
-
Buradan yapacağımız 3-5 kelimelik bir telkinle rahatlayacak gibi durmuyorsun. Biz sana ne olacak canım diyeceğiz bir sürü önerme sunacağız. Sen haklısınız deyip bir yarım saat rahatlayacaksın ancak bunu tekrar konuşmak isteyeceksin. Çünkü zarar göreceğine inanıyorsun. Çünkü üzerinde çalışmadın, pratik yapmadın. Yüzleşmedin o korkunla. Bu yüzden uzman yardımı almaktan çekinmeyin derim ben. 2 yıldır sürüyor diyorsunuz üstelik bırakın daha fazla sürmesin. Hayat fotoğraflardan, videolardan kaçarak geçmesin.
Ya benimki aslinda su; arkadasimla foto çekindigimiz zaman genelde onun kamerasi ile çekiniriz, çünkü bende fotograf makinesi yok. Sonra arkadasimin 13 yasinda bir erkek kardesi var, o zaten sürekli herseyin fotosunu/videosunu çeker, ve iste günün sonunda arkadasim bana msn`den yollayacagini söyler, ve yollar, ama o zamanda benim aklima sunlar takiliyor; `acaba kardesi video çektiginde videoda az da olsa bende çikmismiyimdir` .. Yani arkadasim `hayir` dese bile o zamanda sirf tamamen net sekilde çikmadigim için yani videoda konusmadigim için ama sadece `göründügüm` için hayir dedigini zannediyorum, ve yine içime süphe düsüyor. sanirim güvensizlik meselesi, ama nedense baska konularda güveniyorum, bi fotograf konusunda..Bende de aynı durum mevcut köşe bucak kaçmak ama ben genelde çirkin olduğumu düşündüğüm ya da bakımsız özensiz olduğumu bildiğim zamanlar bu kaçma işini yaparım
"kendim hal etmek istiyorum. Bazi geceler gözüme uyku girmiyor. Geçen gün ölmeyi bile düsündüm sonra çok sükür ki kendime geldim ve saçma sapan dusundugumu anladim.. "
ölmeyımı dusundunuzcanım bence acil psıkolojık terapı gormen lazım .
olmeyı dusunecek kadar takıntılıysanız eger,cıddı bır durum bu.
bence hıc gecıkmeyın psıkologdan randevu alın .
Bence sizin kendinizle ciddi bi ozguven sorununuz var yada komplekslisiniz
Kensinizi nasi buluyosunuz? Guzellik anlaminda . Cokmu goz onundesiniz farkli yorumlar aliosunuz ve belki de sikildiniz?? Olabilirmi
Evet dogru söylüyorsunuz ama o korkumla nasil yüzlesebilirim ki? Bu sıkıntımdan yardim almadan kurtulamaz miyim? Çok basit gibi görünüyor ama bir türlü kafamdan atamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?