Evet durum bu.. güven sorunu asla yok da tehlike zaten yok ama iste anlayamadim asiri tepki verdu bense silemiyorum ayip olacak diyeBana fotoğrafı koyan siz, tepki gösteren eşiniz gibi geldi. Her iki durumda da fotoğraftaki diğer kişinin tehlike arz ettiğine dair önceden hissedilen, konuşulan şeyler olmadıkça ortada, yani mimli değilse lafını etmek bile yersiz derim.
Evet durum bu.. güven sorunu asla yok da tehlike zaten yok ama iste anlayamadim asiri tepki verdu bense silemiyorum ayip olacak diye
bunu sevdimsevgilim 2 gün önce bir fotoğraf paylaşmış. mentorü olduğu kızlar galatasaray forması giymiş iki yanına geçmiş benimki de kollarını açmış falan bi değişikti. üstüne de "yeni transferler" yazmış. baktım,baktım şimdi biliyorum laf etsem kavga çıkacak.
"şey ya senin gözün bi kaymış bu fotoğrafta niye öyle olmuş?" dedim ama asla rahatsız olduğumu belli etmedim hatta başka varsa onu koy bu olmamış dedim. baktı falan sonra kaldırdı "doğru ya öyle olmuş dimi" diyerek.
minik kuşum asla nasıl bir sinsirella ile sevgili olduğunu bilmiyor.
siz de böyle bir şeyler mi deseniz acaba?
Keske o kadar kolay olsaydi defalarca konu açtım burada, bosanamama sebebim uzerine. hakli bulanlar da oldu bahane diyenlerde.Şu para babası adamın konusundaki yorumuzu okudum az evvel, bir saniyede kan beynime sıçradı yine. Silmeyin bence de corpuss hanım. Hatta mümkünse eşinizi silin hayatınızdan. Zaten normalde de saçma, gereksiz kıskançlık silinmemesi gerek ama o eşiniz sizi kıskanmayı ekstra ekstra hak etmiyor. İş arkadaşınızla fotoğrafınızdan bile kıskanıp üzülecek kadar değer veriyorsa size hayatın başka alanlarına taşısın o değeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?