Fotograf

Evet biyometrikde kulak bile gözükmesi lazim normalde.
Yani öyle diyorlar hep çektirmeye gidince yok böylede oluypr diyorum ben öyle çekiyorlar.
Hatta adam söylüyor hep bakin kabul edlmezse sorumluluk sizde tekrar ücret alarak cekerim diyor okey diyorum.

Amann benim eşimin kimlikteki resmini görseniz adami gay yada yeni cinsiyet değiştirmiş transeksüel zannedersiniz.Fotografci öyle bir rutuş yapmış ki ben internette o kadar cildi pamuk gibi gösteren paril paril parlatan,bakışları ahu ceylan gibi yapan bir program bulamadım..Adamın dudakları bile pembemsi olmuş ya.Daha fazla rezil olmadan değiştirmek lazim bence

kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka

Kaşlarım kulaklarıma değiyor derken? Sadece kaşlarının olduğu bi foto atabilir misin? Nasıl bi kaşmış fotorafci foto çekememiş cidden cok merak ettim:eek:

Evet var maalesef. :) Biyometrikte güzel görünmeyi takmayın ya kimse o kadar güzel çıkmıyor ki ben uyuşturucudan gözaltına alınmışım da fotoğrafımı çekmişler gibi görünüyorum ehehe.

Kaşında bir sıkıntı yok bence

Fotodaki baş bağlama şeklinizde de

Normalde yüzünüzü iyice örtüyorsunuz herhalde
Ya aslında kasım kötü durmuyo,ama sacımla kaş ucu arasında cok mesafe yok
Yüzümü iyiceörtmüyorum ama suratımı cok acmıyorumda aynı zamanda

Düzgün ifade edemedim herhalde

Fotodaki hali de açık değil örtünüz güzel olmuş demek istedim aslında
Anladım canım demek istediginizi
Fotoyu tam eklemedigim için güzel duruyo:)
Tamamını görseniz yüzüm kabak gibi ortada cıkmış

ay ablamda ehliyet için çektirmisti çok komikti bende baya gülmüştüm ablamı ağlattım kızda yaktı fotoğrafı gitti tekrar çektirdi ... ona da adam yüzün görünecek eşarbı geriye al biraz demiş oda biraz abartmış :) ablamda siz gibi kaşları baya iyidir hatta sizinkinden daha kalın :)

:) Ne tatlısın ya
Malesef çok özeniyorlar ,bende kiralık katil gibi çıktım ama yapacak birşey yok.
Senin ki biraz da abartmış olabilir.
Başka fotocuya git otur koltuğa ,mümkünse biraz yakışıklı olsun de :)
Ayyy kahkaha atarak güldüm sen çok yaşa emi:KK70::KK70::KK70:h

Back
X