• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotograf

kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
Başka bir yerde çekinseydiniz tekrar. Artık takılmıyorlar öyle detay detay şeylere diye biliyorum

kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
Bende türbanlıyım ama kimlikte acık fotom yok ?

Benim biometrik fotografim en guzel vesikalik fotografim..nasil oldu anlamadim ama bayildim yani.herhalde merkur jupiter venüs falan yükselmişti cektirirken:KK49:
Ve dert etmeyin zaten siyah beyaz fotokopi gibi gorunuyor kimlikte ehliyette

193E07F9-C48F-43D5-AF42-2E5DD7635072.webp Cekildim arkadaslar bugun.burdaki yorumlar için herkese cookk tesekkürler.walla sizler sayesinde oldu

Kaşlarımı merak edenler olmuş o yuzden foto ekledim:))

Çok güzel olmuş çözüldüğüne sevindim. Zaten kötü de olsa kimlikte piksel piksel olduğu için belli olmuyor pek :)

Çok güzel olmuş çözüldüğüne sevindim. Zaten kötü de olsa kimlikte piksel piksel olduğu için belli olmuyor pek :)
Ya evet öyleymiş ben fotoda nasılsa kimliktede o sekilde sanıyodum.buradaki arkadaslar sagolsunlar renksiz,küçük boyutta falan dediler
Üzerimden inanılmaz bi yük kalktı sizler sayesinde
Hepinize ayrı ayrı tesekkürler
Yorumlarada acaip güldümEn Büyük KK:halay:

:) Ne tatlısın ya
Malesef çok özeniyorlar ,bende kiralık katil gibi çıktım ama yapacak birşey yok.
Senin ki biraz da abartmış olabilir.
Başka fotocuya git otur koltuğa ,mümkünse biraz yakışıklı olsun de :)
_heidi_ _heidi_ bak izci ne yazmış :) şaka bı yana benim yaşıma 20 yaş koydu biyometrik fotoğraf bende siyah şalla gitmiştim :olamaz:

Back
X