Benim 10 aylik neredeyse bir iliskim var. Sevgilim okudugum sehirde yasiyor yaz oldu ben memlekete geldim dogal olarak ama geldiğimden beri sorunlar sorunlar...
Benim sevgilim cok iyi hos insandir ve beni sever bunu biliyorum. Ben cok rahat yetismis iliskilere dair herseyi neredeyse yasayip deneyimleyip uzulerek ogrenmis bir insanim. O liseden beri cevresi ile gerek kendi inanci geregi dinine bagli inancini yasayan biri.
Bizim beraberken baska sorunumuz yoktu. Yani benim.sikinti yaratan bir eski sevgilim vardi bu yazin ortasina kadar sik sik ortaya cikip kendini gosterir huzur kaçırır iftira atardi. En son benim adima bir fb hesabi acmis benim resmimi almis koymuş orda baya bir gerildik. Cunku fake hesap gorunumunde acmis ben gizlice sevgilimden habersiz takiliyorum gibi. Neyse dava sureci devam ediyor onunla. Artik sesi cikmiyor. Sevgilim o gunden sonra facebook pp ye kendi fotonu koyma dedi. Bende koymuyordum kedimi filan koyuyordum. Gecen gun kardesimle foto cekindik onu koydum annem cok israr etti kirilmasin diye bi gunluk koyayim dedim. O sirada da burda bir hesabim vardi ona da avatar degistirirken telefon kasma yapti oylesine kendi resmimi koydum telefon kasma yaptigi icin kendini resetledi ve hesaba giris yapamadim tekrar. Yonetime basvurdum onunla ilgili ins kapanacak. Bu hesabi actim tekrar.
Sevgilim bunlara cok takti ve sen beni ciddiye almiyorsun bitti tarzi konustu simdi ne dersem sen bilirsin tamam disinda bisey soylemiyor. Anlatamiyorum kendimi.
Bu kadar sınırlama hakkını neden veriyorsun ona ?
Suç sende annen baban bile olmayan insana bu kadar kısıtlama hakkı vermişsin sevgilin sadece otorite kurmaya çalışan biri ve buna izin verme daha fazla.
Sevgilinde kim oluyor anlayamiyorum.şu erkekleri bu?kadar tepenize çikarmayin artik.yarin birgun konu açmayasin sonra eşim aldatiyor saygisi yok diye.bukadar ezdirtmeyin kendinizi.srn daha babanin evindesinn sevgilinin degil
Adamla mahkemeliksiniz adam korkuyor büyük ihtimal ve bir daha böyle bir şey yapmaya bir yerleri yemez çünkü ağır bir suç bu,seni koruyacaksa madem senin ile kendi fotoğrafını koyabilir.
Adamla mahkemeliksiniz adam korkuyor büyük ihtimal ve bir daha böyle bir şey yapmaya bir yerleri yemez çünkü ağır bir suç bu,seni koruyacaksa madem senin ile kendi fotoğrafını koyabilir.
O kıskançlık değil canım ben buna özgüvensizlik diyorum ...
Bir an önce konuş ve çeki düzen ver bence ilerde evlensen bir makyajına bir giyimine mi karışacak seni beğenirler diye?
O kıskançlık değil canım ben buna özgüvensizlik diyorum ...
Bir an önce konuş ve çeki düzen ver bence ilerde evlensen bir makyajına bir giyimine mi karışacak seni beğenirler diye?