- 20 Eylül 2024
- 52
- 15
- 3
- Konu Sahibi diidiidiidii
Kizlar merhaba, ben bayadir buralardayim hamileligimde cok heycanliydim burda bir kac konu acmistim.. 5.5.2025 de dogum yaptim ve ondan sonra hersey bir anda degisti. Dogum sonrasi kaynana kayin baba ayri sorunlar yasadim onlarin beni asiri zoelamasi yuzunden de esimden sogudum, hep kavga ediyoruz hic mutlu degilim kac kere bosanmaya karar verdim ama izin vermedi benle laf dalasmasjna giriyor. Soyle soyleyim esim iyi bir baba cocugunla ilgileniyor geceleri kalkar bakar gunduzleri calismadigi gunlerde ilgilenir ayaginda sallar uyutur vs vs ama o onun cocugu ilgilenecek ama ben….. benimle ilgilenmiyor kari koca hayatindan bahsetmiyorum hani isten gelir bana hevesle sarilmaz yada hic eskiden baskaydi bana naptigimi sormaz anca aciktim der ona eskiden severek yemek yapardim onu da yapmiyorum evimle ilgilenmiyorum cunku bu evi artik sevmiyorum yabanciymis gibi hissediyorum bu evde. Hem calisyorum evden bilgisayar basinda hem bebekle ilgileniyorum hem ara sira evi topluyorum yanliz ike esim evdeyken ve ben calistigimda bebege elinden geldigi kadae bakiyor ama okadar ben onu sadece cocugumun babasi olarak goruyorum ve hissediyorum bosanma dilekcem hazir ama kendisi en bastan kabul etmeyecegini ve bosanmayacagjni belirti hemde kac kere ama ben buraya ait degilim uzerime kapi kitledi gidemezsin dedi polisi ariyordum telefonu elimden aldi evet gun sonrasinda cocugu alio gidebilirim ama bu sefer eline koz vermis olurum sikayetci oluo cocugumu benden kacirdi diyerek benden sikayetci olabilcegjni soyledi ben yabanci uyrugum var cifte varandasim bebek de ayni ama babasinin noter uzerinden izin vermedigi surece onu da goturemiyorum hic biryere…. Ben napacagim bilmiyorum mesela elektrik gittiydi bugun komsuya sormus o da evde yoktu elektrik vardi ben gittigimde diyip bana yalancisin diyor halbuki yalan degil ki ben bugune kadar 1 kere bile yalan soylemedim ona ama artik kafasinda ne yasayil kuruyorsa her defasinda yalancisin diyor bir olay oluyor suclusu ben oluyorum telefonunda sacma sapan dating aplicasyonu vardi bana diyor ki bak hesap girisi yok oyunlardan yanlislikla yuklemis olabilirim diyor kisacasi kisi kendinden bilir isi misali….
Ozur dilerim cok uzun yazdim daha da yazmak isterdim ama bu sefer kimse okuyuo belki akil vermez diye umarim yardimci olursunuz
Ozur dilerim cok uzun yazdim daha da yazmak isterdim ama bu sefer kimse okuyuo belki akil vermez diye umarim yardimci olursunuz