Keske direttiginde vazgecseymisim :) sinirlerimi bozdugumuzla kaldikKadın en başta tarzını belli etmiş. O üslupla ben en başta anlaşmazdım zaten o fotoğrafçıyla.
Sayfasinda yayinlanmak cok mu onemli? Begenmissiniz iste fotograflari ben paranin ustune yatti falan sanmistim.
Dogru diyorsunuz mesela bir foto atti onuda bana sormadi :)iyi de sizi sayfasında yayınlama anlaşmanız mı var
konu sizin güzel olup olmamanız değil ki
sayfada pazarlanacak foto yayınlar
ışık, duruş vs yayınlar
sizin fotolar iyi ise derdiniz ne
olmuş bitmiş takmayın kafanıza
Cok unlu biri sozde cok guler yuzlu yasadigim problemi anlatiyorum bir lafa neden takiliyorsunuz.garipsedim diyorum.sebebini merak ettim inanin o kadr saygili davrandim sebebini bilmedgim sekilde iticiydi diyorum sorun ne diyorsunuzAynen çekim olmuş fotolar güzel paralar alınmış ortada dolandırıcılık yok ee sorun ne ki zaten şu saatten sonra sadece sizi yayınlamaması mı
Suan magdur olabilirim korkusu bende de var acikcasi surekli ben kosuyorum kadinin pesine.sagolsun zahmrt edip aciklama bile yapmadan cekimden sonra arabasina gidiyordu ne zama alirim diye ben sordumGeçenlerde bir konu vardı , konu sahibi yıllar geçmesine rağmen fotoğraflarını alamamıştı .. bende bir mağduriyet söz konusu sandım ..Hee pardon ,senin fotoğraflarını sayfasında yayınlamamişben daha güzelim ,beni de yayınla ,beni de ,de :)
Ben rahatsız olduğum bir durum olursa ,fotoğrafız kalmayı göze alıp ,hadi hanım abla bir sonraki çekime geç kalma ,diyip yol verirdim . Hizmet veriyorsa karşılığını da alıyor .babasının hayrına yapmıyor ya ...
Bence haketmissin olanları :) neden illa o ,başka fotoğrafçı mi yoktu memlekette ?Suan magdur olabilirim korkusu bende de var acikcasi surekli ben kosuyorum kadinin pesine.sagolsun zahmrt edip aciklama bile yapmadan cekimden sonra arabasina gidiyordu ne zama alirim diye ben sordum
Cok unlu biri sozde cok guler yuzlu yasadigim problemi anlatiyorum bir lafa neden takiliyorsunuz.garipsedim diyorum.sebebini merak ettim inanin o kadr saygili davrandim sebebini bilmedgim sekilde iticiydi diyorum sorun ne diyorsunuz
Umarsiz tavirlari anlattim ama nedensr herkes sayfasinda yayinlamadi kismina takilmis burada taslamaya yer ariyor insanlar artik eminim :)Aynen çekim olmuş fotolar güzel paralar alınmış ortada dolandırıcılık yok ee sorun ne ki zaten şu saatten sonra sadece sizi yayınlamaması mı
:)))))))bende geçenlerde dış mekan düğün fotoğraf çekimi yaptırdım
beklediğimin üstüne pozitif enerjisi yüksek olan ve en geç 1 hafta içerisinde çekildiğim toplam 600 fotoğrafı da mail yoluyla ileten ve istediğimi seçip albüm yapabileceğini belirten fotoğrafçıyla tanıştım.
Benim instagramda da ekli bir fotoğrafçı
aynen senin anlattığın gibi.
acaba anlattığın profil bende olan mı??
kapalı bir bayan? sürekli instagram hikayesinde önerilerde bulunan birisi.
bana açıkçası önerilerinden ötürü inanılmaz itici geldi.
çektiği fotoğraflarda çok güzel görünüyor.
Umarsiz tavirlari anlattim ama nedensr herkes sayfasinda yayinlamadi kismina takilmis burada taslamaya yer ariyor insanlar artik eminim :)
Bir ben degilim yanlis bulan demek ki.bende geçenlerde dış mekan düğün fotoğraf çekimi yaptırdım
beklediğimin üstüne pozitif enerjisi yüksek olan ve en geç 1 hafta içerisinde çekildiğim toplam 600 fotoğrafı da mail yoluyla ileten ve istediğimi seçip albüm yapabileceğini belirten fotoğrafçıyla tanıştım.
Benim instagramda da ekli bir fotoğrafçı
aynen senin anlattığın gibi.
acaba anlattığın profil bende olan mı??
kapalı bir bayan? sürekli instagram hikayesinde önerilerde bulunan birisi.
bana açıkçası önerilerinden ötürü inanılmaz itici geldi.
çektiği fotoğraflarda çok güzel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?