Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden değil de yavaş yavaş ilerlemek istiyorum evet ilk tur için biraz param varBütçeniz var mı? Fotoğraf işine çok para yatırmak lazıb
Galiba fotoğrafçısınız daha nazik bir dil ile de anlatılabilir mesela. Evet benim düşük bütçe dediğim bütçem ile alabiliyoruz bir tane makine alıp başlamaktan bahsetmedim elbetteÇalışacağınız alan ne olursa olsun en az bir adet body, birkaç farklı mm lens, birden fazla tripod, alana göre 3 yönlü gimbal, ışıklar, softbox, baskı gereçleri, backdroplar gibi gereçleri başlangıç için mutlaka gerekiyor. Hiçbir müşteri durup sizin bunları zamanla tamamlamanızı bekleyemez. Dolayısıyla bunları alacak kadar bir bütçe gerekiyor.
Eğitim için gereken bütçeyi de eklemek gerekebilir.
Dükkan açmak için buralardan alınan belgeler yeterli mi sizceOnline fotoğrafçılık eğitimleri var onlardan birini seçerek başlayabilirsiniz derslerinize, profesyonel kameraların da ikinci elleri uygun fiyatli oluyor size bütçenize uygun geleni seçerek alabilirsiniz, lens vs eksik parçaları da yavaş yavaş tamamlarsınız, ayrıca ikinci ellerde tüm parçaları bir arada toptan satıyorlar, fırsatınız oldukça manzaralı yerlere ufak çaplı çekimler yapmaya giderek kendiniz deneye deneye keşfedebilirsiniz, çok da eğlenceli olur diye düşünüyorum, hem derslerde öğrendiklerinizi uygulamaya da dökmüş olursunuz
Ayrıca benim tanıdığım var düğün fotoğrafımızı da o bey çekmişti ama hiç bu dediklerinizi de kullanmadi daha başka çekimlerinde de çok kez bulundum ama işi çok iyiÇalışacağınız alan ne olursa olsun en az bir adet body, birkaç farklı mm lens, birden fazla tripod, alana göre 3 yönlü gimbal, ışıklar, softbox, baskı gereçleri, backdroplar gibi gereçleri başlangıç için mutlaka gerekiyor. Hiçbir müşteri durup sizin bunları zamanla tamamlamanızı bekleyemez. Dolayısıyla bunları alacak kadar bir bütçe gerekiyor.
Eğitim için gereken bütçeyi de eklemek gerekebilir.
Ayrıca benim tanıdığım var düğün fotoğrafımızı da o bey çekmişti ama hiç bu dediklerinizi de kullanmadi daha başka çekimlerinde de çok kez bulundum ama işi çok iyi
Valla zaten sizin fikrinizi değil gerçekten yardımcı olmak isteyenlerin fikrini sordum. Sacmalamissiniz da sacmalamissiniz. Siz yardımdan Ziyade taş koyanlardansiniz bence çıkıp başka bir soruya yanıt verin size fikrinizi sormuyorum iyi aksamlaardaha iyi biliyorsanız devam edin o zaman.
Kesinlikle sormam gerekiyorChatgpt'ye sormalısın bence. Ben artık yeni Bi işe hobiye vs karar verirken hep ona soruyorum ayrıntıları![]()
Valla zaten sizin fikrinizi değil gerçekten yardımcı olmak isteyenlerin fikrini sordum. Sacmalamissiniz da sacmalamissiniz. Siz yardımdan Ziyade taş koyanlardansiniz bence çıkıp başka bir soruya yanıt verin size fikrinizi sormuyorum iyi aksamlaar
Onu hiç bilmiyorum, chatcpt ye sorun isterseniz B borntofight dediği gibi, daha iyi yönlendirirDükkan açmak için buralardan alınan belgeler yeterli mi sizce
Daha ne kadar nazik bir dille yazabilirdi neler gerekli olduğunu sırayla yazmış sadece okuduğununuzu mu anlayamadınız? Bu alınganlıkla siz hizmet sektörüne asla giremezsiniz. 5 dakika sonra müşteriye trip atıp küsmeye kendinizce laf sokmaya başlarsınızGaliba fotoğrafçısınız daha nazik bir dil ile de anlatılabilir mesela. Evet benim düşük bütçe dediğim bütçem ile alabiliyoruz bir tane makine alıp başlamaktan bahsetmedim elbette![]()
Ben dış çekim üzerine kendim gelistirmek istiyorum ve yavaş yavaş ilerlemek istediğimi belirttim. Gelmiş tripoda kadar yazmışsınız. Dış çekim gün ışığında yapılır başka bir ışık materyali bulundurmamiza gerek yok. Ha ben bu işe bas koyarım ilerlerim o zaman bir stüdyo nasip olur her şeyi alırım. Siz biraz abartmışsiniz. Lütfen cevap vermenize gerek yok sizinle ben anlasamiyorum.ben size stüdyosu olan bir fotoğrafçının en temel gereksinimlerini sıraladım. -ki bu işe girmeye niyetli birisi olarak zaten sizin bunları biliyor olmanız lazımdı- bunlar sizin için yolunuza taş koymak ise zaten size geçmiş olsun.
burada yöneltilen her bir soru her üyenin yorumuna açıktır.
Biz zaten eşimle esnafiz hanımefendi bes yıldır. Ben bu işi hobi olarak yapıyorum ancak profesyonellesmek istiyorum. Ee isim gereği de kimin ne niyetli olduğunu da anlıyorum yani insan sarrafi olduk. İyi niyeti kötü niyeti biliyoruz hamd olsun. Sizin fikrinize ihtiyacım yok zaten sizin gibi müşteriyi ben pohpohlamiyorum vallahi de billahi de isterse başka bir yere gidebilir inanair misiniz zerre umrumda değil biz işimizi hakkıyla yapan insanlar olduğumuz için gidene üzülmeye vaktimiz bile olmuyor.Daha ne kadar nazik bir dille yazabilirdi neler gerekli olduğunu sırayla yazmış sadece okuduğununuzu mu anlayamadınız? Bu alınganlıkla siz hizmet sektörüne asla giremezsiniz. 5 dakika sonra müşteriye trip atıp küsmeye kendinizce laf sokmaya başlarsınız
Ben dış çekim üzerine kendim gelistirmek istiyorum ve yavaş yavaş ilerlemek istediğimi belirttim. Gelmiş tripoda kadar yazmışsınız. Dış çekim gün ışığında yapılır başka bir ışık materyali bulundurmamiza gerek yok. Ha ben bu işe bas koyarım ilerlerim o zaman bir stüdyo nasip olur her şeyi alırım. Siz biraz abartmışsiniz. Lütfen cevap vermenize gerek yok sizinle ben anlasamiyorum.