fotoğraflarda burun

Ben! Estetik sonrası 2. Ayımı doldurmama az kaldı. Görünürde gayet düzgün olan Burun fotoğraflarda yamuk ve şiş çıkıyor bazen. Özellikle flaşlı olanlar berbat! Geçici diye düşünüyorum. ( foruma ilk mesajım bu arada:) )

Sanırım daha önce de fotoğraflarda burun konunuza cevap yazmıştım.benim de aynı da düzgün fotoğraflarda yamuk çıkıyordu burnumu ikinci ameliyatı oldum Şu an fotoğraflarımdan memnunum. Burnumun orada kemiğinde hafif bir yamulma olmuş. Çok dikkatli bakmadığın sürece belli değildi ama fotoğraflarda belliydi. Mesela burnum aynada düz fotoğraflarda eğri çıkıyordu.

Benımde öle sizin gübi fotolarda egri normaldede egri ama neden ole anlamadım 40 günlük burnjm acaba o egrılık düzelirmi kü ödem dedıler doktorlar bn pek sanmıorm

40 günlük burun için normal bence eğri olması. Benim de sol açıdan çekince eğri gibi duruyor ama şişlikten olduğuna eminim.

sabrederek yapın bence düzelme ihtimali yüksek çünkü tam anlamıyla burun 1 yılda oturuyor zamanla duzelir.

Keske ınsallah düzelir eger düzelmese blmıorm böle yamuk egride gezılmez ki yüzüm tuaf duruyor zaten alısmadm

Benimde egrilik vardi ve dotografta daha cok egrilik cikiyordu ameliyatimi oldum 1 ay önce ve suan cok memnunum dotografta bile düzlestigi farkediliyor

Benımde öle sizin gübi fotolarda egri normaldede egri ama neden ole anlamadım 40 günlük burnjm acaba o egrılık düzelirmi kü ödem dedıler doktorlar bn pek sanmıorm
Merhaba benim de oyle forograflarimi atabilirim senin suan nasıl oldu

Hergün farklı bir burunla uyanıyorum ama düzgün en azından ölce bice bir hallerdeyim yazlıznbuğün doktorum çok yeni her şekle girer dert etme dedi geçiciymiş yeni olanlar sıkıntı yok yani bekleyelim

Önemli olan iç güzelliği, bence değiştirmenize gerek yok rabbimin yarattığını

Back
X