Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estetikten sonra miresim çekilirken burnu fotolarda başka aynada daha başka görünüyor böyle durum yaşayan varmi
Evet bende ayni seyi yasiyorum. 6 ay oldu.Aynada ki görüntüme alıştım ama hala fotolarda bi farkli sankievet aynada faklı kamerada daha farklı görünüyor sanki
Ameliyat revizyonmu yoksa basit bi operasyon ile mi duzeltildi acaba benim burnumdami yamuk anlamadimBende de aynı sıkıntı vardı aynada burnumu çok beğeniyordum fotoğraflarda yamuk çıkıyordu.megerse burnum az yamulmuş.doktorum muayenede söyledi. O yüzden fotoğraflarda farklı çıkıyormuş. Sonra ikinci kez bir daha ameliyat oldum Şu an aynı çıkıyor fotoğraflarda
İlk ameliyatım 6 saat sürmüştü Bu 4 saat sürdü. Yeni bir şekil istemedim Sadece yamukluk düzeltildi. Bu sefer morluk ve şişlik az oldu işlem az olduğu için. Ama yine aynı işlemler vardı dikiş ve atelAmeliyat revizyonmu yoksa basit bi operasyon ile mi duzeltildi acaba benim burnumdami yamuk anlamadim
Benim sıkıntı coktu ondan uzun sürdü belkide.kırık vardı et büyümesi vardu nefesim %100 tıkalıydı..beraberinde estetikte oldu.göbeğimden yağ alınıp yanaklarıma ve dudağıma yağ transferleri yapıldı.o yüzden uzun sürmüştür.2.ameliyatım için ödeme yapmadım 13 ay arayla oldu.2. ameliyata para odedinizmi birde ilk ameliyat baya uzun sürmüş.6 saat çok degilmi benim 2 bucuk saatti
Benim burun ucum hala ödemli . Top gibi. 1yili bulacak galiba düzelmesi.acaba hala ödemli var anlamadim bende hiç foto çekinmek istemiyorum sözde estetik olduk daha koca burun oldum