fotoğraflarda burun

Meteomer

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
169
18
18
25
resim çekilirken burnu fotolarda başka aynada daha başka görünüyor böyle durum yaşayan varmi

fotolarda büyük bazan yamuk ve aynadakinden daha çirkin çıkı yor benimde 6. ayim ama fotolar neden böyle anlamadim

Bende de aynı sıkıntı vardı aynada burnumu çok beğeniyordum fotoğraflarda yamuk çıkıyordu.megerse burnum az yamulmuş.doktorum muayenede söyledi. O yüzden fotoğraflarda farklı çıkıyormuş. Sonra ikinci kez bir daha ameliyat oldum Şu an aynı çıkıyor fotoğraflarda

Eskiden selfie de kötü diger fotolarda gayet guzel çıkardim. Simdi tam tersi. Eskisinden bile büyük çıkıyor

Aranızda yeni ameliyat olmuş var mı? Benim 3.günüm. Gerçekten zormuş... Agrı hissettim ben, ameliyat sonrası daha bi Zor...

Evet gecmis olsun benim 6. Ayim agri hissetmebiz normal yavas yavas hepsi geciyor merak etmeyin

Bende de aynı sıkıntı vardı aynada burnumu çok beğeniyordum fotoğraflarda yamuk çıkıyordu.megerse burnum az yamulmuş.doktorum muayenede söyledi. O yüzden fotoğraflarda farklı çıkıyormuş. Sonra ikinci kez bir daha ameliyat oldum Şu an aynı çıkıyor fotoğraflarda
Ameliyat revizyonmu yoksa basit bi operasyon ile mi duzeltildi acaba benim burnumdami yamuk anlamadim

Ameliyat revizyonmu yoksa basit bi operasyon ile mi duzeltildi acaba benim burnumdami yamuk anlamadim
İlk ameliyatım 6 saat sürmüştü Bu 4 saat sürdü. Yeni bir şekil istemedim Sadece yamukluk düzeltildi. Bu sefer morluk ve şişlik az oldu işlem az olduğu için. Ama yine aynı işlemler vardı dikiş ve atel
gerçek hayatta Burnumun yamukluğu çok dikkat etmedikçe belli değildi ama ben çok fazla fotoğraf çekindiğim için fotoğrafları kafama takıyordum fotoşopla Burnumun düzeltmeye çalışıyordum.
ilk ameliyatın benim güzel geçmişti hiç ağrım ve sızım olmadı çok kolay atlatmıştım o yüzden ikinci ameliyat için korkmadım. 13 ay arayla bida oldum.
Burun iyileşme aşamasında böyle hafif yamukluk var olabiliyormuş.

2. ameliyata para odedinizmi birde ilk ameliyat baya uzun sürmüş.6 saat çok degilmi benim 2 bucuk saatti

2. ameliyata para odedinizmi birde ilk ameliyat baya uzun sürmüş.6 saat çok degilmi benim 2 bucuk saatti
Benim sıkıntı coktu ondan uzun sürdü belkide.kırık vardı et büyümesi vardu nefesim %100 tıkalıydı..beraberinde estetikte oldu.göbeğimden yağ alınıp yanaklarıma ve dudağıma yağ transferleri yapıldı.o yüzden uzun sürmüştür.2.ameliyatım için ödeme yapmadım 13 ay arayla oldu.

Evet islemler uzunmus senin benimde hafif kemer olustu doktor umarim torpu yapar ucretsiz canimi cok sıkıyor

Back
X