Fotoğraflarda fotojenik çıkmak

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar,
Ya sizede oluyor mu bilmiyorum.Ben normalde daha çirkin çıkıyorum resimlerde.Mesela erkek arkadaşım normalde yakışıklıdir bugün resim attı çok rüzgarlı bir yerde çekilmiş hiç yakışıklı gelmedi.Ya sizede oluyor mu resim yaniltabiliyor mu bu konuda takıntılıyim galiba.

Merhaba arkadaşlar,
Ya sizede oluyor mu bilmiyorum.Ben normalde daha çirkin çıkıyorum resimlerde.Mesela erkek arkadaşım normalde yakışıklıdir bugün resim attı çok rüzgarlı bir yerde çekilmiş hiç yakışıklı gelmedi.Ya sizede oluyor mu resim yaniltabiliyor mu bu konuda takıntılıyim galiba.
tabiiki, ışık ve açı çok önemlidir

Normal..
Resimi inceleme imkanınız var..
Üzerinde kafa yoruyorsunuz.
Işığın açısı da önemli..
Profil de mühim.
Hayatın doğal seyri gibi olmaz.
Ancak adama yakışıklı dedikten sonra Resimlerde çirkin geldi demeniz de biraz abarttiginizin göstergesi.Cirkin çok uc bir nokta..Sonuç olarak makine ne gördüyse onu çekiyor.
Bence birinin fotoğraflarına baktıniz,bulusacaksiniz ve sormak istediğiniz de bu aslında 🤔
Yahut sevgilinizden ayrılmak istiyorsunuz ve bu fotojenikligi mi bahane edeceksiniz ?

Bazen çok çirkin çıkıyorum erkek arkadaşım da öyle
yüzün kötü çıkması ışıktan
resimde kötü görünmekte açıdan
58c1626c04207c26d4a5fde9.webp altdan çekerseniz böyle
karşıdan doğru ışık ve açıdan çekerseniz böyle görünür

f75d8f596fc973ced9bbd5b4e8bb4969.webp

Ben de güzel çıkmıyorum bin türlü açı ararım. Nişanda da korkmuştum çekimde çirkin çıkıcam diye makyajla kötü çıkmıyormuşum bunu gördüm :D

Back
X