Fotoğraflarda fotojenik çıkmak

Ben de güzel çıkmıyorum bin türlü açı ararım. Nişanda da korkmuştum çekimde çirkin çıkıcam diye makyajla kötü çıkmıyormuşum bunu gördüm :KK70:
Aslında çekildikten sonra çok fazla inceleyip didikledigimiz için çirkin geliyor.
Yani neyin üzerine bu kadar düşünsek kusur buluruz zaten.
Ayrica yüz yapı itibariyle simetrik olamıyor.🧐

Poz vermeyi bilmek ve ceken kisi cok önemli.Su sekilde yap iyi cıkıyor dediklerinde ic sesim; suan carpılmıs gibi duruyorsun yavrim diyor slfjdkfj.Cidden o foto güzel cıkarken kendim pozumu ayarladigimda sıvıyorum:D

O da doğru ama mesela burun da her şey. Ablam burnunu yaptırdı her açıdan güzel çıkıyor :KK70:
Bacım,o kadar param olsa gider profesyonel bir fotoğrafçıya cektiririm :)
Ben dert etmiyorum açıkçası.
Sosyal medyada 2 fotoya beğeni atmalari da varsın olmasın.
Bir saçımı düzeltirim,sonra düğündür nisandir kocaman gulumserim..
Oldu bitti.
Yani bu ani zaten.
Ayrıca mankenlik ajansına resim mi gönderiyorum ki her resimde kusursuz olmak adına k..çimi yirtayim.
Hiç takamam..Elde olan bu..Ben de fotoğrafçı değilim 🤗

Merhaba arkadaşlar,
Ya sizede oluyor mu bilmiyorum.Ben normalde daha çirkin çıkıyorum resimlerde.Mesela erkek arkadaşım normalde yakışıklıdir bugün resim attı çok rüzgarlı bir yerde çekilmiş hiç yakışıklı gelmedi.Ya sizede oluyor mu resim yaniltabiliyor mu bu konuda takıntılıyim galiba.
Sırf bu dertten bende fotoğraf cekinemiyorum.oyle kötü cikiyorum oha ben bolemiyim diyorum.bir arkadaşım var mesela kız normal sıradan ama fotolarda kız bebek gibi çıkıyor.nasil yapiyolar bende anlamiyorum

Sırf bu dertten bende fotoğraf cekinemiyorum.oyle kötü cikiyorum oha ben bolemiyim diyorum.bir arkadaşım var mesela kız normal sıradan ama fotolarda kız bebek gibi çıkıyor.nasil yapiyolar bende anlamiyorum
Telefonun özelliğinden olabilir mi acaba son zamanlarda çirkin çıkan kalmadı maşallah

Kuzum kadın iki fotoğraf arasında 5 kg verip kas yapmış🤣
hayır açı meselesi
altdan yandan ve kabur oturursan öyle çıkarsın
bacağını öne atıp poponu kaldırıp belini kıvırır durursan öyle çıkarsın diyor poz verme önerisi o
alemsin gözüm görüyor, öyle olsa o resmi koyar mıyım :KK70: poz verme önerilerinde görsellerde bulabilirsin

Offfff bende çok kötü çıkıyorum yaaaaa
Aynaya bakınca böyle değilim diyorum ablamda diyor ki aslında aynadaki yansıma fotoğraf gerçek o zaman çok çirkinim diyorum

Hiç fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum

Arkadaşım var gerçektekiyke fotoğraf arasında dünya fark var anlatamam yanımda filtresiz Çekiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

hayır açı meselesi
altdan yandan ve kabur oturursan öyle çıkarsın
bacağını öne atıp poponu kaldırıp belini kıvırır durursan öyle çıkarsın diyor poz verme önerisi o
alemsin gözüm görüyor, öyle olsa o resmi koyar mıyım :KK70: poz verme önerilerinde görsellerde bulabilirsin
O filtre ,açı resimlerinden hele hele de makyaj öncesi sonrası paylaşımlarından hiçbirşey anlamıyorum.Madde nedir? Gerçek nedir diye başlayıp "ben aslında yohum" a bağlıyorum 🤣

Bacım,o kadar param olsa gider profesyonel bir fotoğrafçıya cektiririm :)
Ben dert etmiyorum açıkçası.
Sosyal medyada 2 fotoya beğeni atmalari da varsın olmasın.
Bir saçımı düzeltirim,sonra düğündür nisandir kocaman gulumserim..
Oldu bitti.
Yani bu ani zaten.
Ayrıca mankenlik ajansına resim mi gönderiyorum ki her resimde kusursuz olmak adına k..çimi yirtayim.
Hiç takamam..Elde olan bu..Ben de fotoğrafçı değilim 🤗
Her fotoğrafta burnunu saklamaya çalışanlar anlar beni yaradır o :D
Param olsa yaptırırdım :)

Offfff bende çok kötü çıkıyorum yaaaaa
Aynaya bakınca böyle değilim diyorum ablamda diyor ki aslında aynadaki yansıma fotoğraf gerçek o zaman çok çirkinim diyorum

Hiç fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum

Arkadaşım var gerçektekiyke fotoğraf arasında dünya fark var anlatamam yanımda filtresiz Çekiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Yansimaysa yandık desene çok çirkinim 😂

Back
X