Fotograflarini silmemi isteyen eski arkadas

Rosalind Franklin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
4.192
19.405
208
Herkese merhaba,

Benim cok uzun senelerdir gorusmedigim bir arkadasim vardi. Gecenlerde beni instagramdan eklemis. Bugun de mesaj atmis taaa 10 sene onceki fotograflarimiz varmis instagramimda en altlara inmis gormus, ben unutmusum bile. Bizim gorusmedigimiz surede kapandigi icin acik olan fotograflarini silmemi istedi.

Once bir sey dusunmedim saygi duydum tamam dedim ama silmeye baslayinca kendi mezuniyet balo fotograflarimi, sehir disi gezisi fotograflarimi bile silmek durumunda kaldim. Ve bu beni huzursuz etti. Ortak arkadasimiz yok, ve o kadar asagiya inip fotograflarimiza bakacak kimse oldugunu sanmiyorum.

Siz olsaniz ne yapardiniz, siler miydiniz? 16 haftalik hamileyim hormonlar beni biraz degistirdi o yuzden de huzursuz hissediyor olabilirim.

Herkese merhaba,

Benim cok uzun senelerdir gorusmedigim bir arkadasim vardi. Gecenlerde beni instagramdan eklemis. Bugun de mesaj atmis taaa 10 sene onceki fotograflarimiz varmis instagramimda en altlara inmis gormus, ben unutmusum bile. Bizim gorusmedigimiz surede kapandigi icin acik olan fotograflarini silmemi istedi.

Once bir sey dusunmedim saygi duydum tamam dedim ama silmeye baslayinca kendi mezuniyet balo fotograflarimi, sehir disi gezisi fotograflarimi bile silmek durumunda kaldim. Ve bu beni huzursuz etti. Ortak arkadasimiz yok, ve o kadar asagiya inip fotograflarimiza bakacak kimse oldugunu sanmiyorum.

Siz olsaniz ne yapardiniz, siler miydiniz? 16 haftalik hamileyim hormonlar beni biraz degistirdi o yuzden de huzursuz hissediyor olabilirim.
Kapandıysa kendi açısından haklı mezuniyet fotolarının gitmesi kötü olmuş. Keşke düzenleyip emojiyle filan kapatma şansı olsaydı☹️

Herkese merhaba,

Mezuniyet gibi ozel olanlar haric silerdim.

Herkese merhaba,

Arsivleyebilirsin ozmn kimse görmez ama sende hatıra kalır bende yeni tesetture girdim ben demeden bütün arkadaşlarım açık fotograflarimi kaldırdı yani çok da sinir bozulacak bişi yok benim arşivimde duruyor kimse görmesine gerek yok bende hatıra olarak kaliyorlar

Ya ne kadar saçma küçüklükten beri okullarda düğünlerde akraba ziyaretlerinde vs hepimizin herkeste mutlaka fotoğrafı var ortaokul arkadaşlarımda lise arkadaşlarımda veya akraba düğünlerinde falan benimde onlarda vardır illaki e şimdi ben kapanırsam hepsini tek tek bulup yokmu edeyim Allah'ım zihniyete bak ne kadar saçma ya.. Ben olsam silmezdim hiç düzenleyip tekrar yüklemeyle de uğraşmazdım hatta şey derdim " canım milletin işi yok benim profilime girip en altlara kadar inip toplu resimlerde seni bulupta sana hallenecek " 😂 derdim engellerdim.

ben de bu olaya gıcık oluyorum.. benim de 5 yıl önceki yurtdışı gezimizde arkadaşlarla çektirdiğim fotoğraflarım var. o zaman sevgili olan şimdi görüşmeyen ve ikisi de evli arkadaşlarımdan erkek olan illa fotoları sil diyor. eşi görürse üzülürmüş. eşiyle takipleşmiyorum takipleşmeyi de düşünmüyorum ve altlarda kalan çok eski fotolar. kadın olan arkadaşımınsa umrunda değil etiketi bile kaldırmadı. sonra pişman olacaksanız çektirmeyin toplu foto falan. silmiyorum ben.

Ay yok artık mezuniyet fotolarımı da silmezdim tabi ki. Millet kendini ne kadar önemli zannediyor ya, herkes de ona bakacakti.

Mezuniyetten sonra ben direkt ise basladim o baslamamisti, ben cok yogunum diye birkac kez bulusma teklifini reddettim diye benimle gorusmeyi kesip, arkadas grubumuzu da bana karsi doldurmustu 🙈 Boyle bir insandir kendisi o yuzden seneler sonra bulasmak da istemedim acikcasi

Arsivleyebilirsin ozmn kimse görmez ama sende hatıra kalır bende yeni tesetture girdim ben demeden bütün arkadaşlarım açık fotograflarimi kaldırdı yani çok da sinir bozulacak bişi yok benim arşivimde duruyor kimse görmesine gerek yok bende hatıra olarak kaliyorlar

Ben tesetture girdigini bile bilmiyordum. Senelerdir gorusmuyoruz. Bilsem de ondan talep gelmedikce silmezdim.

Silmezdim ne münasebet. Ne sizin hesap google arama motoru, ne de bu arkadaş meşhur bir insan. Onlarda eski fotograflarını arama motorlarından kaldırıyor ya.
Mezuniyet fotografı filan gibi özel günleri silmezdim. Onlar sizinde anınız. Başbaşa fotograflarımızı silerdim. Bana böyle emri vaki yaptığı içinde arama mesafe koyardım.

Herkese merhaba,

Tesettürlü bir bayan rica ettiyse çok görmeyin lütfen. Artık tövbe edip yeni bir sayfa açmış. Fotoğraflarınızı onu kamufle ederek saklamanız daha doğru olur. Bende örtündüğüm zaman açık fotoğraflarımın silinmesini istedim ve tüm arkadaşlarım hoşgörü ile çok yardımcı olmuştu.

Back
X