Merhaba herkese.. Tam 9 gündür KK'yı takip ediyorum vebugün diyetteki 9. günüm. Her gün dekgibi okudum okuyabildiğim tüm diyet sayfalarını veen son neden bende paylaşmıyorumdedim. işte böyle... Destek olanherkese şimdiden teşekkürler :)
Bu arada diyete başlarken tam 97 kiloydum yani 9 gün önce,. Haftaya yeniden tartılacağım.. Bugünlük yalnız akşam yemeğimi fotoğraflayacağım.. Umarım başarırım başarırız...
Yolunuz uzun ve meşakkatli olabilir ama buna kilo vermek, Zayıf olmak Gözüyle değil de sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi hayat Tarzı haline getirmek Gözüyle bakarsanız mutlu mutlu verirsiniz kilolarınızı :)
Spor yapmayı düşünüyor musunuz? Mutlaka sporla destekleyin. Ben pilatesi ve uzun yürüyüşleri öneririm.
Yolunuz uzun ve meşakkatli olabilir ama buna kilo vermek, Zayıf olmak Gözüyle değil de sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi hayat Tarzı haline getirmek Gözüyle bakarsanız mutlu mutlu verirsiniz kilolarınızı :)
Spor yapmayı düşünüyor musunuz? Mutlaka sporla destekleyin. Ben pilatesi ve uzun yürüyüşleri öneririm.
Çok haklısınız.. diyete başladığımdan beri hergün en az bir saat yürüyüyorum.. eğer halim kalmışsa biraz da mekik vb hareketler yapıyorum (15 dk) faydası oluyor sanırım, şimdiden biraz zayıfladım gibi..
Bu yaptıklarım 3-5 ay değil bir ömür olmalı farkındayım.. şimdilik kararlı ve azimliyim, her insan gibi benim de zayıf anlarım olacaktır, ancak amacım her nereden olursa olsun geri dönmek.. dediğim gibi, umarım, umarım.. :)
Kolay gelsin beatris cim.Hoşgeldin.Buranın çok faydasını göreceksin inan.Hergün ara ara girmeye çalış buraya.Çok motive oluyorsun.Ben 20 ağustosta başladım diyete.4.5 kilo verdim.Benimde günlüğüme beklerim.75 ten 55 e giden yolumda adıyla...
Sen kendine göre bir diyet listesi yap kimseye bakma.tok tutacak ve kalorisi az yiyecekler.Aç kalırsan vazgeçmen kısa bir süre alır.Devamlı istikrarlı bol hareketli günler.Biz buralardayız canım takipteyiz destekçiniz...
Kolay gelsin beatris cim.Hoşgeldin.Buranın çok faydasını göreceksin inan.Hergün ara ara girmeye çalış buraya.Çok motive oluyorsun.Ben 20 ağustosta başladım diyete.4.5 kilo verdim.Benimde günlüğüme beklerim.75 ten 55 e giden yolumda adıyla...
Sen kendine göre bir diyet listesi yap kimseye bakma.tok tutacak ve kalorisi az yiyecekler.Aç kalırsan vazgeçmen kısa bir süre alır.Devamlı istikrarlı bol hareketli günler.Biz buralardayız canım takipteyiz destekçiniz...
Çok teşekkür ederim:) faydası olacağına şüphem yok, şu an çok sıkı diyetim, biraz aç kalıyorum ama 20 gün Olunca daha rahat olacağım vebiraz arttıracağım yemekleri... Size de kolay gelsin ve söylemeden geçemeyeceğim desteğinizi görmek çok güzel:)))