Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.160 1.423 Malatya 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #421 Minik meleklerim .!.: Benim tarifi unutmuşsun ama Genişletmek için tıkla... Emin misin:)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.176 698 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #422 kukrim27 .!.: Tam bir işkence Genişletmek için tıkla... Babamın köyünde hiç girmem yine halam kaç kere anlattı yılanı şöyle öldürdük şöyle çöreklenmiş diye Hadi ısırdı ölmedij diyelim ben donumu toplamadan kaçarım yılan görsem
kukrim27 .!.: Tam bir işkence Genişletmek için tıkla... Babamın köyünde hiç girmem yine halam kaç kere anlattı yılanı şöyle öldürdük şöyle çöreklenmiş diye Hadi ısırdı ölmedij diyelim ben donumu toplamadan kaçarım yılan görsem
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #423 Nevreste .!.: Emin misin:) Genişletmek için tıkla... Ne tarifi
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.176 698 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #424 Nevreste .!.: Emin misin:) Genişletmek için tıkla...
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #425 LezzetliCipetpet .!.: Teşekkür ederim canım Bu da benden sana gelsin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim balim ama acmadi sarki
LezzetliCipetpet .!.: Teşekkür ederim canım Bu da benden sana gelsin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim balim ama acmadi sarki
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #426 Minik meleklerim .!.: Babamın köyünde hiç girmem yine halam kaç kere anlattı yılanı şöyle öldürdük şöyle çöreklenmiş diye Hadi ısırdı ölmedij diyelim ben donumu toplamadan kaçarım yılan görsem Genişletmek için tıkla... Anamm atlasa ordann yilannn
Minik meleklerim .!.: Babamın köyünde hiç girmem yine halam kaç kere anlattı yılanı şöyle öldürdük şöyle çöreklenmiş diye Hadi ısırdı ölmedij diyelim ben donumu toplamadan kaçarım yılan görsem Genişletmek için tıkla... Anamm atlasa ordann yilannn
ulasimiz Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim.. Pro Üye 4 Mart 2012 15.993 37.220 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #427 BirTutamMutluluk20 .!.: ulasimiz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Bir Türkü sever olarak bayıldım..İlk defa dinlediğim bir parçaydı..Çok beğendim ❤
BirTutamMutluluk20 .!.: ulasimiz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Bir Türkü sever olarak bayıldım..İlk defa dinlediğim bir parçaydı..Çok beğendim ❤
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.176 698 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #428 Tüm wc anilarimi anlattim artık gidebilirim sanırım
kk birinci noteri kinayeye zeka barajı konsun istiyorum ben mesela Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 24.901 113.504 598 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #429 BirTutamMutluluk20 .!.: Tesekkur ederim canimduse kalka buyuttuk teyzeleri:)3 yaslarini bitirdiler cok Sukur Genişletmek için tıkla... oy maşallah kuzulara ya bundan sonra biraz daha rahat edersin inşallah :) postala anaokuluna onları
BirTutamMutluluk20 .!.: Tesekkur ederim canimduse kalka buyuttuk teyzeleri:)3 yaslarini bitirdiler cok Sukur Genişletmek için tıkla... oy maşallah kuzulara ya bundan sonra biraz daha rahat edersin inşallah :) postala anaokuluna onları
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #430 Minik meleklerim .!.: Tüm wc anilarimi anlattim artık gidebilirim sanırım Genişletmek için tıkla... Yemek topiginde de çok.uygun bir konu oldu
Minik meleklerim .!.: Tüm wc anilarimi anlattim artık gidebilirim sanırım Genişletmek için tıkla... Yemek topiginde de çok.uygun bir konu oldu
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #431 samdan .!.: oy maşallah kuzulara ya bundan sonra biraz daha rahat edersin inşallah :) postala anaokuluna onları Genişletmek için tıkla... Postaladim bilekrese gidiyolardarisi basina
samdan .!.: oy maşallah kuzulara ya bundan sonra biraz daha rahat edersin inşallah :) postala anaokuluna onları Genişletmek için tıkla... Postaladim bilekrese gidiyolardarisi basina
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #432 Minik meleklerim .!.: Tüm wc anilarimi anlattim artık gidebilirim sanırım Genişletmek için tıkla... Simdi yine wcde misin kanka
Minik meleklerim .!.: Tüm wc anilarimi anlattim artık gidebilirim sanırım Genişletmek için tıkla... Simdi yine wcde misin kanka
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 32 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #433 BirTutamMutluluk20 .!.: Tesekkur ederim balim ama acmadi sarki Genişletmek için tıkla... Böyle atayım o zaman, inşallah açılır
BirTutamMutluluk20 .!.: Tesekkur ederim balim ama acmadi sarki Genişletmek için tıkla... Böyle atayım o zaman, inşallah açılır
kk birinci noteri kinayeye zeka barajı konsun istiyorum ben mesela Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 24.901 113.504 598 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #434 BirTutamMutluluk20 .!.: Postaladim bilekrese gidiyolardarisi basina Genişletmek için tıkla... bizimki de nasip olursa kasimda baslayacak :) bi yandan da sovuyorum bu yarim gün yönetmeliği çıkmadı diye
BirTutamMutluluk20 .!.: Postaladim bilekrese gidiyolardarisi basina Genişletmek için tıkla... bizimki de nasip olursa kasimda baslayacak :) bi yandan da sovuyorum bu yarim gün yönetmeliği çıkmadı diye
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.176 698 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #435 BirTutamMutluluk20 .!.: Simdi yine wcde misin kanka Genişletmek için tıkla... Yok eşim işte full um bugün :))
BirTutamMutluluk20 .!.: Simdi yine wcde misin kanka Genişletmek için tıkla... Yok eşim işte full um bugün :))
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #436 LezzetliCipetpet .!.: Böyle atayım o zaman, inşallah açılır Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim samdan .!.: bizimki de nasip olursa kasimda baslayacak :) bi yandan da sovuyorum bu yarim gün yönetmeliği çıkmadı diye Genişletmek için tıkla... Yarim gun mu gidecek
LezzetliCipetpet .!.: Böyle atayım o zaman, inşallah açılır Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim samdan .!.: bizimki de nasip olursa kasimda baslayacak :) bi yandan da sovuyorum bu yarim gün yönetmeliği çıkmadı diye Genişletmek için tıkla... Yarim gun mu gidecek
kk birinci noteri kinayeye zeka barajı konsun istiyorum ben mesela Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 24.901 113.504 598 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #437 BirTutamMutluluk20 .!.: Tesekkur ederim canim Yarim gun mu gidecek Genişletmek için tıkla... yok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için
BirTutamMutluluk20 .!.: Tesekkur ederim canim Yarim gun mu gidecek Genişletmek için tıkla... yok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.176 698 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #438 samdan .!.: yok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için Genişletmek için tıkla... Yönetmelik derken milli egitimw bağlı kreşleri mi kapsıyor Bende tam gün gondermek isitorum Bana da çalışan anne değilsin diyorlar çalışan anneler için mis tam gün
samdan .!.: yok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için Genişletmek için tıkla... Yönetmelik derken milli egitimw bağlı kreşleri mi kapsıyor Bende tam gün gondermek isitorum Bana da çalışan anne değilsin diyorlar çalışan anneler için mis tam gün
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #439 samdan .!.: yok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için Genişletmek için tıkla... Benimkiler 26 ayliklardi krese basladiklarinda ve tam gun gidiyolar Merak etme alisiyolar
samdan .!.: yok tam gün gitmek zorunda. yarım gün yönetmeliği çıksa yarım gün göndercektim. ama üç senedir yok hala ben abartiyorum belki de bilmiyorum. tam gün çok geliyo bana o yaş için Genişletmek için tıkla... Benimkiler 26 ayliklardi krese basladiklarinda ve tam gun gidiyolar Merak etme alisiyolar
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #440 Minik meleklerim .!.: Yönetmelik derken milli egitimw bağlı kreşleri mi kapsıyor Bende tam gün gondermek isitorum Bana da çalışan anne değilsin diyorlar çalışan anneler için mis tam gün Genişletmek için tıkla... Allahtan bizim burda oyle bi kural yok
Minik meleklerim .!.: Yönetmelik derken milli egitimw bağlı kreşleri mi kapsıyor Bende tam gün gondermek isitorum Bana da çalışan anne değilsin diyorlar çalışan anneler için mis tam gün Genişletmek için tıkla... Allahtan bizim burda oyle bi kural yok