Orada odem birikmis doktor masaj vermisti orayaBir bilgim yok ama son fotoğrafta kalınlık bir yana aşırı yamuk duruyor
Şu an hatırladım burada okumuştum yine, alçı çıkınca baskılayacak bir şey olmadığı için şişiyor ödem topluyor zamanla düzeliyor yazmıştı bir arkadaş
Umarim oyledir eski haline doner tesekkur ederimŞu an hatırladım burada okumuştum yine, alçı çıkınca baskılayacak bir şey olmadığı için şişiyor ödem topluyor zamanla düzeliyor yazmıştı bir arkadaş
Sadecee yamuknolan tarafa verdi diger yerlere dokunma dediÖdemden kaynaklı gibi görünüyor, masajını ihmal etme
Umarim oyledir ve duzelir cok tesekkurlerBaskı yapan bir bant Yok çünkü normal..
Sanirim o fotoda oyle çıkmış sadece bi tarafta daha odem var fotoda oldugu gibiBAnada yamuk geldi
Evet olabilir, doğal duruyor bu fotoğrafta.Sanirim o fotoda oyle çıkmış sadece bi tarafta daha odem var fotoda oldugu gibi
Ucu cok dusuk, uzun ve yandan kemer vardi tabi incecik burnumu 2 katina cikardigim icin pismanim orasi ayriÖdemden öte yamuk duruyor .umarım düzelir . Bu arada ilk burnunuz da kötü değilmiş
Teşekkür ederim bundan sonra bekleyecegim artik odemlerin inmesiniAmeliyat olalı henüz bir ay olmamış sanırım, çok erken karar veriyorsunuz, ilk 6 ay sabırla beklemek lazım, hergün farklı noktada ödem oluşabilir, her gün farklı bir nokta eğri görünebilir. Bu ameliyatın iyileşme süreci çok uzun, bu yüzden sabırla beklemek gerek ve eğer doktorunuz masaj verdiyse bunu aksatmamalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?