Estetik plastik cerrah doktoruna muayene oldunuzmu? Olmadıysanız olun,fikir alın. Karın germe ile bu gevşemiş deriden kurtulursunuz. Şu anki göbek deliği üzerinde kalan çatlaklar kalır ama altındaki tüm deri gider..Merhabalar 22 ayl önce ikiz bebeklerimi doğurdum iki hafta içinde 20 kilo vererek 54 kiloya düştüm.tam 22ay geçti karnım sarkık buruşuk full çatlak.sezeryan izim kalın ve cıkıntılı.bir cok krem denedim.lr ürünü de dahil.3 hafta önce fayda olur diye radio frekans tedavisine başladım.ama tık değişim yok.56 kiloyum babaanne göbeğimle mutlu değilim.karnımı mi biri de aa benim de böyleydi düzeldi desinler diye kaç kişeye gösterdim gösterdiklerim dehsetle bakıyor sadece.
Spor muSpor sport ve spor.
1 sene boyunca haftada en az 4 sefer spor.
Karninizda kas kalmamiş.
Spor mukaslara evet spor gerek ama o deri sporla hayattaaa gitmez
Spor mukaslara evet spor gerek ama o deri sporla hayattaaa gitmez
Siz paylaştığınız bu foto ile konu açan bayanın durumunu aynımı görüyorsunuz?Sporun gücü...
Kas geliştir sen
Ben iki normal Doğum yaptım. Nasıl bir durumda olduğunuzu az çok anlıyorum. Bence dediğim gibi estetik cerrahlardan fikir alın.Peki doğum yaptınız mı siZ.cunku doğum ve sadece kilo alıp verme ile sarkan karın arasında çok fark var.Ve normal doğum ile sezeryan arasında
Siz paylaştığınız bu foto ile konu açan bayanın durumunu aynımı görüyorsunuz?
Bariz deri fazlalığı,gevşeme belli . Karın çatlaklarla dolu baksanıza. Spor bu durumu nasıl düzeltebilir? Gerçekçi olun lütfen..
Bende sporla uğraşan biriyim. Sporun nereye kadar etkisi olacağını biliyorum. Yağları eritir kas yaparsınız. Ama gevşemiş sarkmış bir deriyi sporla Yok edemezsiniz.
Peki doğum yaptınız mı siZ.cunku doğum ve sadece kilo alıp verme ile sarkan karın arasında çok fark var.Ve normal doğum ile sezeryan arasında
Estetik plastik cerrah doktoruna muayene oldunuzmu? Olmadıysanız olun,fikir alın. Karın germe ile bu gevşemiş deriden kurtulursunuz. Şu anki göbek deliği üzerinde kalan çatlaklar kalır ama altındaki tüm deri gider..
Kader arkadaşımMerhabalar 22 ayl önce ikiz bebeklerimi doğurdum iki hafta içinde 20 kilo vererek 54 kiloya düştüm.tam 22ay geçti karnım sarkık buruşuk full çatlak.sezeryan izim kalın ve cıkıntılı.bir cok krem denedim.lr ürünü de dahil.3 hafta önce fayda olur diye radio frekans tedavisine başladım.ama tık değişim yok.56 kiloyum babaanne göbeğimle mutlu değilim.karnımı mi biri de aa benim de böyleydi düzeldi desinler diye kaç kişeye gösterdim gösterdiklerim dehsetle bakıyor sadece.
Ben kaslı bir bayanım her yerim kas bayagi ama genede o karın öyle sarkık burusukSporun gücü...
Kas geliştir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?