fotolarımı koydum 12. gün ama tek sorunum önden görüntüm...

fotoğraflarınıza baktım profilden gayet iyi önden bende aynı durumdayım benim burnum daha kavisli yandan küçük kız çocukları gibi duruyorum eskiden çok ciddi bir ifadem vardı şimdi ondan eser kalmadı inşallah önden toparlarda bizde rahatlarız geçmiş olsun arkadaşım

fotoğraflarınıza baktım profilden gayet iyi önden bende aynı durumdayım benim burnum daha kavisli yandan küçük kız çocukları gibi duruyorum eskiden çok ciddi bir ifadem vardı şimdi ondan eser kalmadı inşallah önden toparlarda bizde rahatlarız geçmiş olsun arkadaşım

niday seninle aynı fikirdeyim eskiden benimde ciddi resmi bi ifadem vardı şimdi daha çok çocuksu bir ifade takındım.. hala inmedi bi türlü şişliklerim inşallah seninde dediğin gibi toparlarız canım..

cnmm daha çok erken benim ameliyat olalı 8 ay oldu benim bile hala şişliklerim varr zamanla harika olcak burnun sakın kendisiniii üzmeee :66: bide sana tavsiyem çok aynaya bakmaa baktıkça üzülüosun ama zamanla güzelleştikçe niye üzülmüşüm deli gibi diosun acele etmeee sabır :34:

kızlar bende foto koydum özel albümümde .. bakmak isteyenler için.. burda ilk resimlerimi görmüştünüz karşılaştırma yaparsanız sevinirim..

Back
X