fotolarımı koydum 12. gün ama tek sorunum önden görüntüm...

canım benim bandajlar cıktıgında burnumda kavis yoktu dümdüzdü ve cok şişti, ertesi gün cok daha fazla şişti. Ben de senin gibi çok panik yapıp doktorumu aradım ve bu zamanlarını tasalanarak geçirme boşuna olur dedi. Ve cok haklıymıs burnum her geçen gün daha da güzelleşiyo ve şişler iniyo, hatta şaşırıyosun noluyo diye =) içini rahat tut bosuna üzme tatlı canını sadece kendine biraz zaman ver:34:

kim yaptı burnunu arkadaşım,ayrıca da bu kadar üzülmeni gerektirecek birşey yok hiç büyütme bence!Zaten yorum yapmak içinde daha çok erken ,çok şiş burnun üzme lütfen kendini:)

Selam,

hangi doktorda yaptirdigini ögrenebilirmiyim?

Ve sakin üzme canini, daha cok yeni.
burnun cok cok cok degisecek, bundan emin olabilirsin.
Üzülmen dogaldir ama yinede cok mahv etmeyin kendinizi.
Daha burnunz cok kücülecek, belkide sizde ilerde benim gibi, cok kücüldü cok inceldi diye üzüleceksiniz.
insallah öyle olmaz tabiki ama demek istedigim, suan sis burun, sonra cok degisiyor.

slm
ben iki sene oluyor amliyat olalı profilresmimdeki burnum :)
burun ucun çok etli yağlı denilen cinsten yani estetikte doktorlarn en çok zorlandıkları burun tipi bunları araştırırken doktorlarla olan görüşmlerimden öğrenmiştim :)
burnun zaman geçtikçe daha iyi olucak 6 ay sonra biraz daha iyi olacak ki şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ameliyatın daha yeni sanırım neyse bir sene sonra tam anlamıyla oturacak iki sene sonra hiç aeliyat olmaışsın gibi olucak hep seninmiş gibi benim için öyle oldu
üzme kendni ilk başlarda hepimiz yaşadık bunları kimimizyazdık kimimiz yazmadık ama yaşadık :)) :nazar:

slm
ben iki sene oluyor amliyat olalı profilresmimdeki burnum :)
burun ucun çok etli yağlı denilen cinsten yani estetikte doktorlarn en çok zorlandıkları burun tipi bunları araştırırken doktorlarla olan görüşmlerimden öğrenmiştim :)
burnun zaman geçtikçe daha iyi olucak 6 ay sonra biraz daha iyi olacak ki şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ameliyatın daha yeni sanırım neyse bir sene sonra tam anlamıyla oturacak iki sene sonra hiç aeliyat olmaışsın gibi olucak hep seninmiş gibi benim için öyle oldu
üzme kendni ilk başlarda hepimiz yaşadık bunları kimimizyazdık kimimiz yazmadık ama yaşadık :)) :nazar:
yorumun ve ilgin için teşekkür ederim karamel:34:

Selam,

hangi doktorda yaptirdigini ögrenebilirmiyim?

Ve sakin üzme canini, daha cok yeni.
burnun cok cok cok degisecek, bundan emin olabilirsin.
Üzülmen dogaldir ama yinede cok mahv etmeyin kendinizi.
Daha burnunz cok kücülecek, belkide sizde ilerde benim gibi, cok kücüldü cok inceldi diye üzüleceksiniz.
insallah öyle olmaz tabiki ama demek istedigim, suan sis burun, sonra cok degisiyor.

canım ben antalyada hüseyin yıldırıma yaptırdım. kulak burun boğaz uzmanı kendisi.. ilgin ve yorumun için teşekkür ederim..:34:

canım benim bandajlar cıktıgında burnumda kavis yoktu dümdüzdü ve cok şişti, ertesi gün cok daha fazla şişti. Ben de senin gibi çok panik yapıp doktorumu aradım ve bu zamanlarını tasalanarak geçirme boşuna olur dedi. Ve cok haklıymıs burnum her geçen gün daha da güzelleşiyo ve şişler iniyo, hatta şaşırıyosun noluyo diye =) içini rahat tut bosuna üzme tatlı canını sadece kendine biraz zaman ver:34:

teşekkür ederim canım yorumların için..:34:

sag ol pure love böyle böyle rahatlıyorum biraz:34:

slm kızlar bende 4 şubatta ameliyat oldum..2 hafta geçmesine rağmen hem yüzüm hem burnum hala çok şiş.. hatta yeni burnum eskisinin iki katı :)) stres yok sabırla beklemeye devam.. inş herkesin burnu istediği gibi olur:)) benmde şişler insin fotolarımı eklicemm..
peaceful bende 5 şubatta ameliyat oldum fotolarını merakla bekliyorum:34:

canisim öncelikle no panic! bu evreleri ben dahil bir cok arkadasimiz gecirdi...burun tam seklini almasi 6 ay ile 1 yili buluyor....kiiii daha 12 gunundesin...ornegin benim bir aylik aylik halimde suanki halim kii7 ay oldu cok cok farkli...sekli oturana kadar burunda inip sismeler olacakdir..o yuzden icini ferah tut ve yeni burnunun tadini cikar...kal saglicakla mucuksss:38:

açelya su anda tek paniğim yarın okula başlayacagım öğrencilerimin ve arkadaslarımın tepkisi.. ilgin ve yorumun için teşekkür ederim:34:

ama varya kalıbımı basarım senin burnun oturunca sen dehşet bi hatun olacaksın şimdiden belli çok güzelsin bu halinle bilee :D

valla dehşet olucamda artık nası bi anlamda olur onu allah bilir:34:
benim uzun bi yüzüm vve uzun bir burnum vardı şimdiki çok küçük gelio bana daha cocuksu bi ifadem olucakmıs gibi geliyo ama bakalım bekleyip görecegim..

o kalkıklık yüzde 99 inecek. yani normal kalkıklığa gelecek demek istiyorum :) 12 gün daha hiiiiiç bişey en az 2 ay bekle son şekil hakkında fikir verir :nazar:

kızlarrrrr ne alemdesiniz benim yarın bndajları alacak dr. o aman girip yazarım benim bandajlara hatt atel 15. gün alınacak yani anlıcanız 15 gündür eve tıkıldım resmen :(( çünkü bu burnumdaki- atelle yzümüm yarını kaplıyo zaten-dışarı çıkınca herkes çok acayip bakıyo :(( sizin kaçıncı gün alındı bunlar yaaaaaaaaaaa

canım doktorun masaj falan yap dedı mı şişlik var snde iner merak etme bnmde çok şişmişti ama şu anda mukemmelll:)))

offfff kızlar bugün dr gittim ateli çıkarttı ama üst tarafta ödem oluşmuş o yüzden oraya küçük bi atel daha koydu cuma yine gidicem ödem inmezse şırıngayla çekecekmiş ...benim cildim çok hassas bant alerji yapmıtı ben de atelin altına bişiler sokup kaşımıştım gevşemiş sanırım ondan olmuş o ödem siz siz olun oynamayaın atel ya da alçıylaaaa :(( bugün foto koymayı düşünüyordum yattı yine neyse bakalım cuma ne olacak herke napıyoooooooooooooorrr ses verin

offfff kızlar bugün dr gittim ateli çıkarttı ama üst tarafta ödem oluşmuş o yüzden oraya küçük bi atel daha koydu cuma yine gidicem ödem inmezse şırıngayla çekecekmiş ...benim cildim çok hassas bant alerji yapmıtı ben de atelin altına bişiler sokup kaşımıştım gevşemiş sanırım ondan olmuş o ödem siz siz olun oynamayaın atel ya da alçıylaaaa :(( bugün foto koymayı düşünüyordum yattı yine neyse bakalım cuma ne olacak herke napıyoooooooooooooorrr ses verin

canım geçmiş olsun benimde alçılarım alındıktan iki gün sonra alnımda ve burnumun üstünde küçük sivilceler oluşmuştu doktorum alerji olduğumu söyledi ve ilaç verdi.. kaşınma olayı normal bende de olmuştu.. hatta hala kaşınıyor diyebilirim.. tekrar geçmiş olsun.. fotoğraflarını merakla bekliyorum..

Back
X