Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun bi aradan sonra tekrardan buralardayım bozduğum dengemi tekrar düzeltmeye geldim :)![]()
Ne diyelim hoşgeldin...
şu malum günler ağrılarım bir an önce biterde çabucak kaldığım yerden devam ederim inşallahşubata kadar çok hedefim var çünküm yılbaşında olmadı şubatta olur inşallah bugün yediklerimden pek bahsetmiyorum çünkü çok düzensiz bir beslenmeydi bi bitki çayı sıcak süt meyve derken doğru düzgün bişey yemedim.
![]()
inşallah canım ya verelimde kurtulalım ben kardeşin kadar azimli değilim aç kalamam ama tebrik ediyorum valla
inşallah istediğin kiloya çabucak inersin, seni çok çok çok iyi anlıyorum fakülte, zayıf kızlar falanBen de onlardan biri olmadığım müddetçe bu sorun çözülmeyecek
Hatta sana belki ilham olur kız kardeşim 83 kilodan 61e 2buçuk ayda indi ne kilo aldı ne başka bir şey
Ne yaptı dersen yemedi derim manyak takıntılı çünkü ay allahtan o kilo verdi 2 sene evvel yoksa o da bana yetişip 100 olurdu. Düşünemiyorum bile kilolu olmayı geçtim tosun kız kardeşler olarak adımız çıkardı
Üstüne düşülünce kurtulunmayacak şey değil şu kilo ve biz de kurtulacağız inşallah
![]()