• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Four 'un diyet maratonu

güne specıal k tam tahıllı ıle basladım daha oglen yemegı yenmedı hazırlanma asamasında :34::56:

uzun bi aradan sonra tekrardan buralardayım bozduğum dengemi tekrar düzeltmeye geldim :):25:

2 Ay aradan sonra geri döndüm hayatımdaki değişiklikler vs derken saldım gitti herşeyi.bugünüme şükür ancak bu gidiş hiç iyi değil. o yüzden tekrar kendimi toparlamaya karar verdim.elimden geldiğincede çabalamaya çalışcam.birçok şeyi boşversemde en azından kendi elimden kendim tutup kaldırcam Allahın izniyle ve tüm olumlu sonuçlarımıda tekrardan sizler ile paylaşıcam hoşbuldum :):3:

bugün hiç iyi değilim malum gün geldi inş ipin ucu kaçmaz :18:sabah poğaça ve kahve ile geçti öğlen bişey yiyemedim aksamda bı corbayla gecıstırırım heralde:31:

şu malum günler ağrılarım bir an önce biterde çabucak kaldığım yerden devam ederim inşallah :34: şubata kadar çok hedefim var çünküm yılbaşında olmadı şubatta olur inşallah bugün yediklerimden pek bahsetmiyorum çünkü çok düzensiz bir beslenmeydi bi bitki çayı sıcak süt meyve derken doğru düzgün bişey yemedim.:56:

şu malum günler ağrılarım bir an önce biterde çabucak kaldığım yerden devam ederim inşallah :34: şubata kadar çok hedefim var çünküm yılbaşında olmadı şubatta olur inşallah bugün yediklerimden pek bahsetmiyorum çünkü çok düzensiz bir beslenmeydi bi bitki çayı sıcak süt meyve derken doğru düzgün bişey yemedim.:56:

inşallah istediğin kiloya çabucak inersin, seni çok çok çok iyi anlıyorum fakülte, zayıf kızlar falan:9: Ben de onlardan biri olmadığım müddetçe bu sorun çözülmeyecek:1: Hatta sana belki ilham olur kız kardeşim 83 kilodan 61e 2buçuk ayda indi ne kilo aldı ne başka bir şey :nazar: Ne yaptı dersen yemedi derim manyak takıntılı çünkü ay allahtan o kilo verdi 2 sene evvel yoksa o da bana yetişip 100 olurdu. Düşünemiyorum bile kilolu olmayı geçtim tosun kız kardeşler olarak adımız çıkardı :52: Üstüne düşülünce kurtulunmayacak şey değil şu kilo ve biz de kurtulacağız inşallah:16:

inşallah istediğin kiloya çabucak inersin, seni çok çok çok iyi anlıyorum fakülte, zayıf kızlar falan:9: Ben de onlardan biri olmadığım müddetçe bu sorun çözülmeyecek:1: Hatta sana belki ilham olur kız kardeşim 83 kilodan 61e 2buçuk ayda indi ne kilo aldı ne başka bir şey :nazar: Ne yaptı dersen yemedi derim manyak takıntılı çünkü ay allahtan o kilo verdi 2 sene evvel yoksa o da bana yetişip 100 olurdu. Düşünemiyorum bile kilolu olmayı geçtim tosun kız kardeşler olarak adımız çıkardı :52: Üstüne düşülünce kurtulunmayacak şey değil şu kilo ve biz de kurtulacağız inşallah:16:
inşallah canım ya verelimde kurtulalım ben kardeşin kadar azimli değilim aç kalamam ama tebrik ediyorum valla :42:heleki strese girince bide haftaya finaller var Allah yardımcım olsun fındığıa fıstığa saldırmasam bari :18:

bu arada bugün tartıldım 78 çıktım gitti 500 gramım daha. bu hafta verimli olmamasına rağmen iyi verdim ya:64: daha fazlası haftaya nasip olur inşallah

bugün erkenciyim herkese yeni yılda mutluluk dilerim:16: sabaha elmayla başladım pek iştahım yok sınavlarım başlıycak çünküm.halsizlikte var sporu nasıl yapcam hiç bilmiyorum inşallah aksatmam

Back
X