Four 'un diyet maratonu

teşekkürler öyle oldu evde kutlama var şu an:62:
vercen vercen hadi bakalım bende merak ettim :21:

bende 1kilo 600 gram vermişim :D şuan çok mutluyum 85 kilo olmuşum :d tartıldım :D sporda :D ayrıca öğlenleyin köfte bakla ve salata yedim ama bana çok yemişim gibi geliyor:D akşamada çorba ve ıspanak yiyeceğim :D yasasın yemek yemek :D

vaaavov süpersin adaş:34: yok çok değilde miden küçülmeye başladığı için sana öyle geliyordur

öğlen
karnıbahar
yoğurt

hadi bakalım gitsin kilolar

inşallah canım verelim artık çok sıkıldım bunlardan :31:
vericez canım vericez inanıyorum ben.yeterki irademize sahip çıkalım çıtır bayanlar olucaz yaza kadar inş:52::52::52:
hoşgeldin aramıza :) nasıl verdin kiloları maşşalah
hoşbulduk canım
diyet ve spor eşliğinde verdim canım.80 den 75'e ardından 71.kg. kadar düştüm.Sonra yedimde yedim iyi halt ettim:47:
76.5 kiloya geri çıktım kafama dank etti. 11 şubat 2013 te 76.5 kg. ile tekrar başladım.Bu sefer 65 olucam inat ettim:1:
65 ten sonrada dikkat edip yarım kg. bile alsam vermeye çalışıp,sabit tutucam kilomu:ssz:
yaza az kaldı incecik olucaz kızlar ha gayret:21::21::21::21:

vericez canım vericez inanıyorum ben.yeterki irademize sahip çıkalım çıtır bayanlar olucaz yaza kadar inş:52::52::52:

hoşbulduk canım
diyet ve spor eşliğinde verdim canım.80 den 75'e ardından 71.kg. kadar düştüm.Sonra yedimde yedim iyi halt ettim:47:
76.5 kiloya geri çıktım kafama dank etti. 11 şubat 2013 te 76.5 kg. ile tekrar başladım.Bu sefer 65 olucam inat ettim:1:
65 ten sonrada dikkat edip yarım kg. bile alsam vermeye çalışıp,sabit tutucam kilomu:ssz:

yapmışız yine yapabiliriz bence de bende inat ettim hep beraber verelim spora başlamadan verince keyfim yerine geldi bide başlarsam daha çok veririm inşallah :64:

hoşbulduk canım

hmm nasıl yaptın peki diyetini :D

hmm nasıl yaptın peki diyetini :D

Standart diyetlerden canım uno denge light ekmek, 1 porsiyon sebze yemeği gibi.Et, süt,tavuk,balık,yoğurt hepsi var.İki gündürde kalori sayma yöntemine başladım. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum

Standart diyetlerden canım uno denge light ekmek, 1 porsiyon sebze yemeği gibi.Et, süt,tavuk,balık,yoğurt hepsi var.İki gündürde kalori sayma yöntemine başladım. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum

o kalori sayma işine bende başladım umarım emeklerimizin sonucuna ulaşırız

akşam yemeği

karnıbahar (çok seviyorum kalorside az:56:)

salata
yoğurt

ben sabah zeytin peynir ve bir dilim ekmeğin yarısını yedim ve salatalık ve domates önce kursa sonra sonrada işe gideceğim 1 yada 2 gibi öğlen yemeği yğiyecegim :( ühühühühühüh

beş ayda 15 kilo vereblirmiyim

günlük menüm

sabah
yok:19:

öğlen

yumurta
kaşar peynir
meyvesuyu

akşam
bir dilim pizza
papates
kola
:43::43: arkadaşlarla dışarı çıkınca kaçamağın dibine vurdum oy oy :47::47:

günlük menüm

sabah
yok:19:

öğlen

yumurta
kaşar peynir
meyvesuyu

akşam
bir dilim pizza
papates
kola
:43::43: arkadaşlarla dışarı çıkınca kaçamağın dibine vurdum oy oy :47::47:
kızzz naptınnn :D bende çorba ve salata yedim akşam :D öğlende çorba ve ıspanak :D sabahtapeynir ekmek salatalık domates :D
kaçamakların sonu son değil :D

Back
X