Foursquare kullananlar bi bakarsiniz mi?

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Kizlar dert degilde bilmedigimden danismak istedim.universiteden bi cocuk vardi.sadece selamlasirdik.yillar sonra faceten eklemisti beni onca luzumsuz kisi vardir yaa arkadas listenizde oyle dururdu.arada paylasimlarimizi begenirdik o kadar.daha oncesinde dogum gunumu falan kutlamis ben yorum yapmak yerine begenmisim sadece onun tebrigini.ben foursquare kulanmiyorum.zaten 10kisi var oda ailem.face falanda baglantili degil.bu beni bulmus eklemis yine kabul ettim.o cok kullaniyor ama ben bakmadim hic.simdi bikac aydir bende check-in yapiyorum.bu ben napsam begeniyor.bildigim bi uygulama degil sadece yer bildirimi oldugunu biliyorum.begenmek adetten midir bu uygulamada yoksa bi anlam cikarsam mi bilemedim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ha facede beğenmek ha foursquarede beğenmek aynı sey.her beğenenden anlam cikarsaydik oho...

Ha facede beğenmek ha foursquarede beğenmek aynı sey.her beğenenden anlam cikarsaydik oho...

Begenmesinden anlam cikarmak degil muhabbetimin oldugu biri degil buluyor ya beni her yerden ondan tuhaf geldi.bu uygulamayida kullnmiyorum o yuzden yadirgadim...

O hiç beğenmemiş olsa bile foursquare da kendiliğinden beğenmiş gibi olabiliyor. Ben bildirimleri beğenmiyorum ama bazen bakıyorum beğenmişim olarak görünüyor. Yani o da büyük ihtimalle beğenmiyordur. Bi anlam çıkarmamalısınız.

canım diğer sosyal paylaşım ağlarındaki beğenmeyle aynı şey oda.. yani istese beğenmezdi checkinlerini bilerek beğeniyordur ben aktif kullanıyorum ondan biliyorum

canım diğer sosyal paylaşım ağlarındaki beğenmeyle aynı şey oda.. yani istese beğenmezdi checkinlerini bilerek beğeniyordur ben aktif kullanıyorum ondan biliyorum

benim kafami aslinda bi arkadasim karistirdi.uygulamaya hakim degilim.arkadasta bak begenip duruyor bos degil dedi onca yil facete duran cocuk simdi gozumde kiymetli oldu.zaten yakisikli tam benim tipim.ama begenmelerindeki anlami cikaramadim iste..sence bi laf atsam yanlis anlasilma ihtimalim olabilir mi?

konuşabilirsin canım bi mrbnın sakıncası olmaz tabiki.. kendi foton falan var mı profilinde?

Evet var fotografim profilimde..nedenkii??

demekki ilgisini çekiyorsun ki beğeniyor checkinlerini ama umutlanmanı istemem belkide listesindeki tüm arkadaşlarınınkini beğeniyordur ama bilemeyiz işte.
sen selam verebilirsin bi sakınca yok bunda gerçekten beğeniyorsan tabi

Saol canim bakalim bi aksam bi checkin yaptiginda bi laf atarim belki..valla tas gibi cocuk begenilmiycek turden degilde onca yil durup simdi laf atmak abes kacmaz umarim...

demek taş abes olmaz canım niye olsun gelişmeleri bildir bize

Ben foursquareda check in beğenmenin diğer sosyal paylaşım sitelerinde yapılan beğenilerden daha farklı olduğunu düşünüyorum açıkcası :)
Farka henüz bende karar veremedim

demek taş abes olmaz canım niye olsun gelişmeleri bildir bize

Valla tas ki ne tas..!!tam tipim hayatinda kimse olmadigida bellide bana duser mi boylesi orasi muamma iste ;(

Valla tas ki ne tas..!!tam tipim hayatinda kimse olmadigida bellide bana duser mi boylesi orasi muamma iste ;(

öyle düşünme :) neden olmasın? imkansız hiçbişey yoktur yeterki sana gereken ilgi ve değeri versin sen kendini değerli gör kimse senden önemli değil çünkü

Ben foursquareda check in beğenmenin diğer sosyal paylaşım sitelerinde yapılan beğenilerden daha farklı olduğunu düşünüyorum açıkcası :)
Farka henüz bende karar veremedim

Ne acidan pekiii??

Bende foursquare kullaniyorum ve arada check in yapıyorum. . Ama ben öyle saf saf yapiyodum.. sonra bi erkek arkadas bu check in lerin genelde ayni ortamda bulunan kisilere , ben de burdayım mesaji olduğunu , tanismak icin bir sinyal olarak algilandigini soyledi erkekler tarafindan... yani demem o ki senin check inlerini begeniyosa ozellikle , bisey vardir..

Bende sen gibi saf saf yapanlardanim..ama bu ara sirf o begenicek mi diye yapar olmustum..oyle bi durum varsa yani baskalariyla tanisma falan hos gelmedi bana...uzak dursun bu uygulama madem ;(

Ne acidan pekiii??

Şimdi nasıl anlatsam... Birinin paylaştığı durumu,videoyu beğenmek gibi değil daha özenli takip diye düşünüyorum.
Özellikle de takipleştiğiniz kişi sayısı düşükse :)

Baska bilgisi olan yok mu ki??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…