Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dert degilde bilmedigimden danismak istedim.universiteden bi cocuk vardi.sadece selamlasirdik.yillar sonra faceten eklemisti beni onca luzumsuz kisi vardir yaa arkadas listenizde oyle dururdu.arada paylasimlarimizi begenirdik o kadar.daha oncesinde dogum gunumu falan kutlamis ben yorum yapmak yerine begenmisim sadece onun tebrigini.ben foursquare kulanmiyorum.zaten 10kisi var oda ailem.face falanda baglantili degil.bu beni bulmus eklemis yine kabul ettim.o cok kullaniyor ama ben bakmadim hic.simdi bikac aydir bende check-in yapiyorum.bu ben napsam begeniyor.bildigim bi uygulama degil sadece yer bildirimi oldugunu biliyorum.begenmek adetten midir bu uygulamada yoksa bi anlam cikarsam mi bilemedim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence bildirimlerini beğenmesinden ziyade her yerde bulup eklemesi ilginç olmuş.
ama belki her tanıdığını ekliyordur. ona dikkat edebilirsin mesela facete kaç arkadaşı var öyle her önüne geleni ekliyor diğer arkadaşlarının paylaşımlarını da beğeniyor mu buna dikkat et.
sen hoşlanıyorsun belli de.
onun hislerinden sadece bu bilgilerle emin olamayız.:44:
Yoo orada beğenmek adettendir bence triplere girmeyelim, hayal kırıklığına uğramayalım. :)))
Haklisin alt tarafi bi begen tusu mu karar vericek onun hislerini cozmeme..saniyorum adetten begeniyor.190kisisi var foursquare'da onun.. 25-30kisi checkinlerini begeniyor.eskiden facete paylasim yapardi artik pek yapmiyor.ne bilim sanirim arkadasimin gazina geldim boyle garip bi dusunceye dustum.hoslanan ilgilenen adam begenilerle mi belli eder?acikca yazar dimi ama?????yaa evet hoslanmadim desem yalan olur tam benim tipim...ama ben onun tipi miyim orasi yok iste ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.