- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Teroru lanetlemeye gitmis ama cevresinde o kadar teror olurken basbakanin bu kadar duyarli olmasiGitmeyeydi o da.. ne işi var. Belliydi böyle olacağı.
Boşuna dememişler ayıdan post GAVURDAN dost olmaz diye
Onları insan yerine koyanda kabahat
samimi olmadığını düşünmüş olabilirlermi acaba?yada Müslüman ülkeyiz diyedir..yıllardır pkk ya destek verirlerken ecnebiler biz ses etmedik..Bence de ayıp edilmiş.
Ne olursa olsun teröre karşı birlikte hareket etmek gerek,bütün ayrılıkları bir kenara bırakıp.
Davutoğlu fransaya gitmeyecekti
ne sandı iyi karşılanacağını mı?
Melih gökçeğede ağzında sakızlı terbiyesizlik yaptılar şiraktı herhalde o terbiyesiz aslında kaale almıyacaktı gitmiyecekti ülkemizde terör yüzünden onca insan ölüyor onların umrumdamı sanki? Kendi canları ,malları,turistleri çok önemli
düzenlenmeliydi belkide,olağan oldu sanki terör,hayatın parçası gibi rabbim korusun..kendi kıllarına zarar gelsin istemiyorlar..Aslinda akplileri sevmem ama turkiyeyi yoneten bir adam teroru lanetlemeye gitmis saygisizlik yapmislar ama suda var bizde o kadar sehit verdik boyle yuruyusler duzenlenmedi..
Bide islamafobi adlandirdilar bence gitmeseydi turkiyeyi temsilen gitti geldigi duruma bak..
Aynen ..düzenlenmeliydi belkide,olağan oldu sanki terör,hayatın parçası gibi rabbim korusun..kendi kıllarına zarar gelsin istemiyorlar..
evet koşa koşa gideriz bizAynen ..
Turkiyeyi temsilen gitti dustugu duruma baksana saka gibi.
kendimize güvenmeliyiz ama Osmanlı torunları olduğumuzdan bak hemen gittik taziye bildirmeyeBu olaya uyan cok guzel bir argo kelime var ya. Ben kibarcasini soyleyeyim
Adamlar resmen bizi iplememis
Ben ulkem adina uzuldum
kendimize güvenmeliyiz ama Osmanlı torunları olduğumuzdan bak hemen gittik taziye bildirmeye
kendimi bildim bileli ortada bir konumdayız ne ileri ne geri..Böyle bir hakaret yok ya Osmanlı torunu filan olmaz bizden boşuna havalanmasın kimse şöyle güçlüyüz böyle güçlüyüz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?