Doğuma Hazırlık Fransa'daki Hamileler! Bebis için alisveris

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kizlar kiabi diye bir yer var bilmem haberiniz var mi?
orda cok cesit var ve pahali sayilmaz. internet sitesinden fiyatlara bakabilirsinz. ayrica maternite icin giysiler ve pijamalar da var. hamile giysileri de var.. bebek havlulari, onlukleri vs de var.. cok kaliteli degil ama ilk giyimleri icin yeter de artar bile. ben bi kac bisey aldim ordan. ic badyler, tulumlar gayet iyi. topu topu iki uc ay giyicekler sonra kuculucek zaten..

carrefourun icinde tex ten de aldim bn. hic fena sayilmaz orasi da.. kuvetini de tex aldim..
aubertten pusetyi aldim. i ndirimden ucuz giysiler de tutturdum baya.. yoksa aubert hakkaten biraz pahali giysi icin..

hha bi de vertbaudet var. cok muthis bayildim oraya.. mobilya ve sac a langer, biberonlar, kuvetler, her turlu birseyler var orda da.. ben sac a langer ile sut sagmami ordan aldim. bi de hastanede giymek icin pijama aldim ordan... 26 eylule kadar bazi urunlerde indirim var soyliyim. kacirmayin ihtiyaclariniz varsa. internetten de alisveris yapilabiliyor. fisher price transat var mesela indirimde 100 euro normalde 74 euroya eve geliyor...
oyle... var bisiyler

kiabiyi biliyorum evet, uygun fiyata pek çok sey var? strasbourgta carrefoure yok canim.

vertboudeye surekli bakiyorum zaten evet.

besiklerinizi nerden aldiniz? tour de lit? matelas ?

ben park yatak aldim autour de bebe den. onun icin de tour de lit almadim. uyku setini turkiyeden alsaydin daha iyi olurdu.. bizim iki tane uyku setimiz var ikisi de turkiyeden..
uyku setinde tour de lit de var zaten.. ama autour de bebe den de bakabilirsin.. heryerde var

arkadaslar harika bir sayfa acmissiniz ben paristeyim bu sitede kadinlar paylasimlarini yaparken nerde ne var die ozeniyordum:)) bir internetten buldugum alisveris siteleriyle ilgili listem var bulamadim henuz ama bulunca yazicam buraya indirimlere denk geldik mi her sey turkieden cok daha ucuz bence.

bir de dogumda guzel pijema isteyen varsa bebis icin jacadi.fr a bakilmali indiriminde tavsiye ederim cok pahali ama ozel gunler icin arada bir seyler alinabilir.:))

cok guzel siteler.. ben du pareil au mme den alisveris yaptim.. carre senart da varmiydi sanki...
dedigin gibi internetten takib edip magazadan almayi daha cok seviyorum ben....

sen parisin neresindesin?

kizlar altta stikeri olmayan arkadaslar hamileliginiz ne kadar goremiyoruz tanisalim biraz ne dersiniz:) benimki daha cok yeni:))
canim parisin icindeyim. paristeki magazalari birbirimize muhakak yazalim. ben daha cok gezmedim internetten bakiyorum:)

kizlar altta stikeri olmayan arkadaslar hamileliginiz ne kadar goremiyoruz tanisalim biraz ne dersiniz:) benimki daha cok yeni:))
canim parisin icindeyim. paristeki magazalari birbirimize muhakak yazalim. ben daha cok gezmedim internetten bakiyorum:)

kaydirigubbakcemile3 parisin hangi icndesin sempatiksalakcinni neyse...
benim ve celisuenusun az kaldi kasim annesiyiz insallah... birbirimize dua edelimmmmmmm :Saruboceq:
allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin...

Back
X