Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aile birlesimi konusunda aciklama var oraya bak istersenbu konuya bişey yazan olsa sasardim zaten
hayirlisi olsun nereye gideceksin fransada ?merhaba kizlar yine ben :)
evlilik yoluyla fransaya gidicem insallah, size bi sorum var 15 saatlik bi dil kursu veriliyormus sanirim. sizler neler ogrendiniz ve sinav oldunuzmu neler soruldu ??
kültür şoku derken ?ben gittim fransaya canım .fransızca öğrenirsin illa da kültür şoku ne olur bilemem :)
aile birlesimi konusunda aciklama var oraya bak istersen
teşekkür ederim parise gidicem inşallahhayirlisi olsun nereye gideceksin fransada ?
canım bilmiyorum ben parise gittim elelle dolaşan erkekler etrafın pis kokusu faln beni kötü etkiledi bidaha gitmem mesela.kültür şoku derken ?
Allah Allah şaşırdım ilk kez duyuyorum bunu :) ama benim yasayacagim yer parise biraz uzak bi mahalle bakalım hayirlisi:)canım bilmiyorum ben parise gittim elelle dolaşan erkekler etrafın pis kokusu faln beni kötü etkiledi bidaha gitmem mesela.
hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Allah Allah şaşırdım ilk kez duyuyorum bunu :) ama benim yasayacagim yer parise biraz uzak bi mahalle bakalım hayirlisi:)
amin teşekkürler:)hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
evet canım fransadada öğrenmek isterim ama önce oraya gidebilmem için ofiinin zorunlu dil kurşuna gitneliyim.40 saat yazıyor nette baktım iki haftalikmis. birde dediginiz gibi gecemedigimde uzatiyorlarmis inşallah bir aksilik olmaz15 saat olduguna eminmisiniz?
300 saat gibi bisey diye biliyorum ben
sinava girmedim ben ama gitmenin mecburi oldugunu biliyorum ,hevesli olursan ogrenirsin azmederek ama geenlde o saatlrri yapip fransizca ogenilmiyor pek
çunku mecburiyetde, gidiliyuor, buyuk ihtimalle çocuk falan oluyor , ev koca çocuk vs derken kimsenin umrunda olmuyor fr ogrenmek, ama oturumu almak için o belgeye ihtuyaç avr diye gidiliyor
sen onlar gibi olmazsan ogrenirsin, simdiden kolay gelsin
sinavi geçemezsen fazladab saat veriliyor galiba
hangi,amhallede yasayacaksiniz?Allah Allah şaşırdım ilk kez duyuyorum bunu :) ama benim yasayacagim yer parise biraz uzak bi mahalle bakalım hayirlisi:)
belgeleri tamamlayip verdiniz mi?evet canım fransadada öğrenmek isterim ama önce oraya gidebilmem için ofiinin zorunlu dil kurşuna gitneliyim.40 saat yazıyor nette baktım iki haftalikmis. birde dediginiz gibi gecemedigimde uzatiyorlarmis inşallah bir aksilik olmaz
halledersin hayirlisiyla dert etmeevet canım fransadada öğrenmek isterim ama önce oraya gidebilmem için ofiinin zorunlu dil kurşuna gitneliyim.40 saat yazıyor nette baktım iki haftalikmis. birde dediginiz gibi gecemedigimde uzatiyorlarmis inşallah bir aksilik olmaz
yarın gidip vericez inşallah bi sorun çıkmaz 1 seneden fazla sürdü işlemlerbelgeleri tamamlayip verdiniz mi?
neden o kadar uzun surdu?burda mi evlendiniz fransada mi?yarın gidip vericez inşallah bi sorun çıkmaz 1 seneden fazla sürdü işlemler
trde evlilik yaptık ve fransız konsolosluguna bildirdik onlarda onayladı ve bikac kanıt ve evrak istendi yarın onları goturcem ve dil kursu için randevu vercekler sanıyorumneden o kadar uzun surdu?burda mi evlendiniz fransada mi?