Fransız Askısı Gerçekten Bu Kadar Etkili Mi

cerenkorkmaz955

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
2
1
1
30
Seda Sayan gerçekten gerek var mıydı bu kadar gerilmeye?:KK76::KK76:

2828247_a94e14d0b98ce17952193bd1d9da4714_640x640.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence abartmış resmen heykel gibi donuk olmuş suratı yapan doktor da çok önemli tabi. Açıkcası ben de ameliyatsız bir çözüm arıyorum dünden beri Dr. Nihat Dik i okuyorum forumlarda, inceleyip yazacağım adam fransız askısının patentini almış , güvenirsem yaptırabilirm

Bence abartmış resmen heykel gibi donuk olmuş suratı yapan doktor da çok önemli tabi. Açıkcası ben de ameliyatsız bir çözüm arıyorum dünden beri Dr. Nihat Dik i okuyorum forumlarda, inceleyip yazacağım adam fransız askısının patentini almış , güvenirsem yaptırabilirim.
Evet evet bu konuyu araştırırken benimde karşıma çok çıktı Dr. Nihat Dik. İnstagram hesabını biraz inceledim tatlı bi adama benziyor.:KK49:

Bence abartmış resmen heykel gibi donuk olmuş suratı yapan doktor da çok önemli tabi. Açıkcası ben de ameliyatsız bir çözüm arıyorum dünden beri Dr. Nihat Dik i okuyorum forumlarda, inceleyip yazacağım adam fransız askısının patentini almış , güvenirsem yaptırabilirm
Evet evet bu konuyu araştırırken benimde karşıma çok çıktı Dr. Nihat Dik. İnstagram hesabını biraz inceledim tatlı bi adama benziyor.:KK49:

biraz yaratıcılık ne bileyim az zeka ürünü ile reklam yapmanızı öneririm. Şimdi adı geçen doktorun asistanı gelecek

- bir hastamız bize bu sayfanın linkini verdi (ahayyta buraya uğramazlar ya hep bir hastaları bizim adresimizi veriyor)

- yeminler edecek; haberimiz yok, bu kişi hastamız bizi sevdiği için yapmış diyecek

sonuç ; BİZE NE !

Telefonda beni salak yerine koyacak anlatacakta anlatacak, dedim ya bize ne !

artık bizimle değulsun

biraz yaratıcılık ne bileyim az zeka ürünü ile reklam yapmanızı öneririm. Şimdi adı geçen doktorun asistanı gelecek

- bir hastamız bize bu sayfanın linkini verdi (ahayyta buraya uğramazlar ya hep bir hastaları bizim adresimizi veriyor)

- yeminler edecek; haberimiz yok, bu kişi hastamız bizi sevdiği için yapmış diyecek

sonuç ; BİZE NE !

Telefonda beni salak yerine koyacak anlatacakta anlatacak, dedim ya bize ne !

artık bizimle değulsun

süperr :))

Back
X