Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar, Fransız Askısını deneyen var mı? Yüzü toparlıyor mu? Orta yüz germe ameliyatı daha mı etkili oluyor? Yaptıran varsa görüşlerini paylaşabilir mi?
4 çift fransız askisi ge en yıl ocak sonunda yaptırdım. Bir kac dolgu işlemim de oldu. Aynı gün aksam yemeğe gittim o kadar konforluydu. Ne ağrı ne sızı. Sonuç mükemmel ötesiydi mutluluğumu kelimelerle ifade edemem. Fakat mutluluk 3 ay sürdü hatta 2.5 ay. Hemde erimeyen en pahalı olan spring threat olanlardan olmasina rağmen. Yok 3-5 yıl yok daha fazla. Kesinlikle kalıcı bir işlem degil ve verdiğim parayı duysaniz bana acırdınız. Gerçekten de orta yuz germe ameliyatı olabilrdim verdiğim parayla .
Selam kızlar, Fransız Askısını deneyen var mı? Yüzü toparlıyor mu? Orta yüz germe ameliyatı daha mı etkili oluyor? Yaptıran varsa görüşlerini paylaşabilir mi?
27 yaşındayım orta yüz germe için çok mu erken dolgular kısa süreli şeyler ve bütçe ister tek seferde olan birşey olması gerek gülme çizgileri olduğu yerde hafif yanak sarkmasi var ne diyorsunuz