- 23 Ağustos 2020
- 6.727
- 12.675
- 198
- Konu Sahibi angelangle
-
Türkiye’nin hukuk sistemiyle Avrupa’nın yada USA nınki aynı degil ki. İngiltede avukat olan arkadaşım verip isvecte İngilizce öğretmenliği yapmıştı. Tüm alt yapıyı tekrar okuması gerekiyordu buda uzun yıllar demek.Doktoralı bir hukukçu New York'ta nasıl işsiz kalacak ki illaki bulursunuz iş.
Akraba aile olayı da bir uçağa bakmıyor mu nihayetinde yani özleyince ziyaret edersiniz
Ben aynı mesleği yapmasından bahsetmedim illaki yapacak bir iş bulur evde oturacak bir yapım yok demiş ya çalışır kendi dalında olmasa da diyorum yaniTürkiye’nin hukuk sistemiyle Avrupa’nın yada USA nınki aynı degil ki. İngiltede avukat olan arkadaşım verip isvecte İngilizce öğretmenliği yapmıştı. Tüm alt yapıyı tekrar okuması gerekiyordu buda uzun yıllar demek.
Her ilişkide oluyor ve ben burada içimi dökmüştüm eşimin işi dolayısıyla bazen gecenin 3ünde gidip 3 gün başka ülkede kaldığı oluyor ve bu beni etkiliyor bazen evet kaynana konumuz da vardı bir ara ve onlarla iletişimi tamamen bitirerek tüm stresi üzerimden attım. Herkesin burda içini döktüğü oluyor bunun iyi niyetle kötü niyetle alakası yok ve ben totalde mutlu bi insanım o zaman bazı sorunlarım varmış demek ki yazmışım buraya ve ben bunu hala savunuyorum çok fazla kültür farklılığı var öyle olmasa bu kavgalar olmazdı en başında zaten, ayrıca eski konuları tekrar buraya yazmak kırıcı bence.Lolobibi cok yapmadigim birseyi yaptim ve eski konularina baktim biraz.. kocanla ortak yonunuz olmadigindan dert yanmissin.. yani turklerle anlasamazdim derken cidden iyi niyetli oldugunu dusunmedim suan… .zira esinlede anlasamiyormussun ve ayni zamanda kv gorumce sorunsali onlardada varmis..sorunluTurk erkekleri ve ailelerinden bir fark goremedim dogrusu.. bizimkilerin arap versyonu iste
Ayrıca ırkçılıkta var, ingiltereye 3 yaşında gelmiş okumuş öğretmen olmuş bi akrabamız var ve iş vermiyolar özellikle öğretmenlik avukatlık gibi meslekler daha zor.Türkiye’nin hukuk sistemiyle Avrupa’nın yada USA nınki aynı degil ki. İngiltede avukat olan arkadaşım verip isvecte İngilizce öğretmenliği yapmıştı. Tüm alt yapıyı tekrar okuması gerekiyordu buda uzun yıllar demek.
Bir New York esintisi geldi değil miBenim de içim ferahladı, sanki kendim New York'a gidecek kadar mutlu oldum.
Allah mesut etsin , yanlış anlamayin da, turk erkeginde olmayıp arap erkeginde olan ve size asla bir turk erkegiyle yapamazdim ama arap erkegiyle çok mutluyum dedirtecek şey ne çok merak ettimBenim eşimde yabancı (arap) sadece ingilizce konuşuyoruz ve birazcıkta arapça ben arapça az biliyorum ama eşim türkçe hiç bilmiyor. Çocuğumuz ingilizce konuşuyor ve arapça çok az türkçe biliyor ama kızım sürekli ingilizce konuşur ve anlaşır çok nadir başka diller kullanır. İlk başlarda evliliğin ilk senesinde çok zor geldi çünkü yurtdışında yaşıyorum ve ailem benden uzakta senede 1 kere görüşebiliyoruz çocuktan sonra zor olduğu için. Ama iyi ki diyorum, bir türk erkeğiyle asla yapamazdım diye düşünüyorum. Sende belki başlarda zorlanırsın ama benden yaşça büyüksün çabuk adapte olursun, ben şuan 23 yaşındayım 4 senelik evliyim. Umarım evlenirsiniz, mutluluklar dilerim.
Belki benim çevremdekiler kötüydü ama aileden kuzenlerden dayılardan gördüğüm ve onların ilişkilerine şahit olduğum için bu hisse kapıldım… bilmiyorumAllah mesut etsin , yanlış anlamayin da, turk erkeginde olmayıp arap erkeginde olan ve size asla bir turk erkegiyle yapamazdim ama arap erkegiyle çok mutluyum dedirtecek şey ne çok merak ettim
İlginç, oysaki İngiltere’de özellikle Londra’da yerli bulmak zor , neredeyse geneli yabancıAyrıca ırkçılıkta var, ingiltereye 3 yaşında gelmiş okumuş öğretmen olmuş bi akrabamız var ve iş vermiyolar özellikle öğretmenlik avukatlık gibi meslekler daha zor.
Aynen öyle, bence ortadoğululara özel olabilir bu ırkçılık diye düşünüyorumİlginç, oysaki İngiltere’de özellikle Londra’da yerli bulmak zor , neredeyse geneli yabancı
Ayrıca ırkçılıkta var, ingiltereye 3 yaşında gelmiş okumuş öğretmen olmuş bi akrabamız var ve iş vermiyolar özellikle öğretmenlik avukatlık gibi meslekler daha zor.
Üyenin daha önceki konularına inanıyordum, fakat bu maalesef inandırıcılığı olmayan bir konu. Kötü niyetle hikaye uydurduğunu da düşünmüyorum ama. Belki de yurt dışında kendini yalnız hissettiği için ona güç veren bi hayaldir bu...
Umarım psikolojik bir rahatsızlığı yoktur.
Doktoralı bir hukukçu New York'ta nasıl işsiz kalacak ki illaki bulursunuz iş.
Akraba aile olayı da bir uçağa bakmıyor mu nihayetinde yani özleyince ziyaret edersiniz
Türkiye’nin hukuk sistemiyle Avrupa’nın yada USA nınki aynı degil ki. İngiltede avukat olan arkadaşım verip isvecte İngilizce öğretmenliği yapmıştı. Tüm alt yapıyı tekrar okuması gerekiyordu buda uzun yıllar demek.
Ben aynı mesleği yapmasından bahsetmedim illaki yapacak bir iş bulur evde oturacak bir yapım yok demiş ya çalışır kendi dalında olmasa da diyorum yani
Nerden böyle bir kanıya kapıldınız bilmiyorum. Konum şükürler olsun ki gerçek, mutluyum. Önceki konularda çok uzatmıştım, bu defa okunabilsin diye özet geçtim her detayını yazmadım. Gerçek bir aşk yaşıyorum, bir anda oldu herşey ve hayatım değişti bu sevgiyle. 15 yıldır sevgilim olmamıştı artık kendime boşver aşkı derken bir mucize yaşadım adeta.Üyenin daha önceki konularına inanıyordum, fakat bu maalesef inandırıcılığı olmayan bir konu. Kötü niyetle hikaye uydurduğunu da düşünmüyorum ama. Belki de yurt dışında kendini yalnız hissettiği için ona güç veren bi hayaldir bu...
Umarım psikolojik bir rahatsızlığı yoktur.
Bu konu pek inandırıcı gelmedi. Daha önce Paul buluşma teklifinize bile gelmemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ne değişti bu kadar kısa sürede?
Kirici olabilir ama huyumuz kurusun iste boyle huylarimiz varHer ilişkide oluyor ve ben burada içimi dökmüştüm eşimin işi dolayısıyla bazen gecenin 3ünde gidip 3 gün başka ülkede kaldığı oluyor ve bu beni etkiliyor bazen evet kaynana konumuz da vardı bir ara ve onlarla iletişimi tamamen bitirerek tüm stresi üzerimden attım. Herkesin burda içini döktüğü oluyor bunun iyi niyetle kötü niyetle alakası yok ve ben totalde mutlu bi insanım o zaman bazı sorunlarım varmış demek ki yazmışım buraya ve ben bunu hala savunuyorum çok fazla kültür farklılığı var öyle olmasa bu kavgalar olmazdı en başında zaten, ayrıca eski konuları tekrar buraya yazmak kırıcı bence.
çünkü konu o zamanda tuhaftı
adam eve gelmek için zorluyor konu sahibesi parkta buluşalım diyordu. sonra bir davette karşılaştılar adamın yüzüne bakmadı falan adamdan kaçmaya çalıştı birşeyler birşeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?