• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız vatandaşlığı

Yahu boyle uzmanlik gerektiren sorulari ne diye kk'de sorarsiniz anlamam. Arkadasim biz nerden bilelim Fransa hukumetinin gocmenlere karsi kurallarini? Burda herkes sadece fikrini soyler, atip atip tutar; kim nerden bilecek Fransa'daki islerin duzenini ki? Zaten tevekkeli degil, yorum yapanlarin cogu esas soruya degil, bu yasta nisana ve evlilige takmislar ki haklilar da...

Madem gerektiginde telefon etmeyi, sormayi biliyorsun, gidersin dogru duzgun butun sorularini sorarsin, dogru cevabini alir donersin. Yas meselesini, nisani evliligi kastetmiyorum ama burda 12 sayfa boyunca yasalarla ilgili yazilan cevaplara ne kadar guveniyorsun merak ettim. Ha, madem sormussun soyliyim; BENCE oturma iznin olmasi evlendigin kisiyi o ulkeyi getirmene yetebilir. Yalniz nisanlini oyle kolay kolay almazlar Fransa'ya. Isi, gucu, meslegi, parasi, yoksa hicbir millet bedavaya besleyecek bir yabanci insan istemez ulkesinde. Bu da benim fikrim, yalniz bu oyle senceyle benceyle olacak is degil, gidip esas yerine sormalisin. Yoksa bu konu 20 sayfa daha surer, yine elde var sifir.

Bu yasta olan nisanin ve evlilikteki fiyaskodan bahsetmeye gerek yok. Dahasi dogru duzgun gorusmemissiniz, birbirinizi tam taniyamamissiniz bile, sanal alemde iliski yurutmeyi pek gozunde buyutme; o yuzden herkese katiliyorum o konuda.

Son düzenleme:
hala bu mantalite devam ediyor
issizlik sigortasini elde etmek icin okuyorlar
yada cocuk parasini almak icin
o primleri aldiktan sonra birakiyorlar okulu
erkek arkadas kesinlikle yasak
konustugun biri varsa laf soz olmadan nisanlarlar
tipki konu sahibi gibi
fransa gormekle avrupa gormekle bir sey degismiyor
gavura gidince daha cok sariliyorlar bagnazliklarina
pfff

Kızlar benim bi sorum olcak.Kuzenim 10 yaşında fransaya gitti ve 7 sene orda kaldı lise2ye kadar orda okudu sonra türkiyeye taşındılar burda bi liseye nakil oldu ama dersleri çok farklı uyum sağlıyamıyor bizde vatandaşlık alırsa yabancı öğrenciler için yaptıkları sınava girsin diyoruz.
Ama şuan burda yaşıyor tekrar gitmesi lazım eylül gibi gidicek başka bi amcamın yanında kalıcak fransada ve başvurduğunda 17 yaşında olucak okulada gitmiyor ne diyorsunuz alabilir mi vatandaşlık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

15 de nişan. 17 de evlilik . okul devam ediyor. bu acele neden. çocuksun daha sen.
okulu bitir eline ekmeğini al. sonra evlen

nişanlıda 19. ee bunlar evlenince fransada ne yiyip içecekler,nerede yaşayacaklar. iş yok güç yok.
çocuk fransada iş nerden bulacak. kız okuyor. çocuklar evlenmeye kalkarsa böyle olur işte.
ama tek sorumlu ebeveynler. 15de kızı 17de çocukla nişanlamak nedir ya. evcilikmi oynuyorlar bunlar

Son düzenleme:
nişanlıda 19. ee bunlar evlenince fransada ne yiyip içecekler,nerede yaşayacaklar. iş yok güç yok.
çocuk fransada iş nerden bulacak. kız okuyor. çocuklar evlenmeye kalkarsa böyle olur işte.
ama tek sorumlu ebeveynler. 15de kızı 17de çocukla nişanlamak nedir ya. evcilikmi oynuyorlar bunlar

Çocuk oyuncağı sanıyorlar evliliği.
Sabah sabah imzan yüreğimi yaktı kavurdu.

Kızlar benim bi sorum olcak.Kuzenim 10 yaşında fransaya gitti ve 7 sene orda kaldı lise2ye kadar orda okudu sonra türkiyeye taşındılar burda bi liseye nakil oldu ama dersleri çok farklı uyum sağlıyamıyor bizde vatandaşlık alırsa yabancı öğrenciler için yaptıkları sınava girsin diyoruz.
Ama şuan burda yaşıyor tekrar gitmesi lazım eylül gibi gidicek başka bi amcamın yanında kalıcak fransada ve başvurduğunda 17 yaşında olucak okulada gitmiyor ne diyorsunuz alabilir mi vatandaşlık

15 de nişan. 17 de evlilik . okul devam ediyor. bu acele neden. çocuksun daha sen.
okulu bitir eline ekmeğini al. sonra evlen

Rmkdnzcnkrgbrkmngn arkadaşım yeni konu açıp derdini yazmak yerine 2012 konusunu hortlatırsan kimse senin yazdığına cevap vermez. Herkes ilk yoruma cevap verir. Oky bunun ilk örneği burası birazdan 15 yaşında nişanlanan kıza methiyeler düzenler ve 2012 konusunu kim hortlattı diyenlerle dolacak. Ve kimse senin derdinle ilgilenmeyecek çünkü okuyamayacak araya kaynayacak.

Evlenip hic caba sarfetmeden yan gelip yatip fransiz vatandasi olmak var mi? Kizim sen okuljnu bitir. Universiteye basla. Ise gir calis. Fransada yasayan turk bulursun evlencek. Turkiyedeki adami giturup kullandirtma kendini.

Çocuk oyuncağı sanıyorlar evliliği.
Sabah sabah imzan yüreğimi yaktı kavurdu.

Evlenip hic caba sarfetmeden yan gelip yatip fransiz vatandasi olmak var mi? Kizim sen okuljnu bitir. Universiteye basla. Ise gir calis. Fransada yasayan turk bulursun evlencek. Turkiyedeki adami giturup kullandirtma kendini.

aimnnede nişanlanın demiş. ann babada suç var en başta.
sorma resme baktıkça içim eriyor. Allah yardımcısı olsun oradaki canların:(

Arkadaşlar 2012 konusu. Umarım 11 sayfayı okumadan bu mesajı görürsünüz.

aman ALLAH'im :) soru yagmuruna tutuldum :) kari derken yani telefon'da konu$tugum kisi bir kadin di ..

acayip bi hikayemiz .. 12 yasimda ailemle tatile gitmisdik nisanlimi gordum ben tutuldum ona :) hatta ordayken hiç konusamiyordum ilk a$k buna denir gliba hiç pesini birakmazdim :) fransa'ya geldigimde onun herseyini ara$tirdim bulmaya çalistim msn adresini telefonunu konusmak için ama buldumda konusamadim bile sonra 3 bucuk sne sonra geri tatile gittik gene gordum nisanlimi :) bunda o benim pesimi birakmiyordu :) :) :) :) en sonunda annem dedi gelin sizi nisanliyalim bizde iyice düsündük çünkü nisanlanip 5-4 sene sonra ayrilik istemiyorduk konu$tuk anlastik ALLAH'a sukur halen beraberiz çok sükür .

AMAaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnn yardimmm bi fikirr verinnn lütfennnnnnnn nasil evlenebiliriz ??? buraya gelip Turist olarak gelip evlenebilir miyiz ? lütfen lütfen lütfennn

bak nişanlını nasıl araştırmış bulmuşsun sen bununda bir yolunu bulursun hadi bakalım

Rmkdnzcnkrgbrkmngn arkadaşım yeni konu açıp derdini yazmak yerine 2012 konusunu hortlatırsan kimse senin yazdığına cevap vermez. Herkes ilk yoruma cevap verir. Oky bunun ilk örneği burası birazdan 15 yaşında nişanlanan kıza methiyeler düzenler ve 2012 konusunu kim hortlattı diyenlerle dolacak. Ve kimse senin derdinle ilgilenmeyecek çünkü okuyamayacak araya kaynayacak.

Ben yeniyimde sitede nasıl konu açıcağımı bilmiyorum o yüzden

17 yaşındasın, büyük ihtimalle çocuğun sarılarak olduğunu düşünüyosun sen
Çocuk sarılarak olmuyo evlenmeden öğren derim lazım olcak.

Back
X