• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız vatandaşlığı

sen KARIya telefonda vatandasligi sormak yerine evlenmeyi dusunuyorum esimi nasil getirebilirim diye sorsan daha iyi olurdu:1:

16 yı geçenler...Evde kaldınız bilesiniz.

Bu aralar ergen aşkları furyası var.Hadi bakalım....

soruna hepimiz fransız kaldık canım çünkü orada yaşayan sensin.bu konuyu buraya açmak yerine fransada yaşayan ve bu konuda bilgisi olan birine sorsaydın daha iyi olmaz mıydı? bu arada bu yaşta nişan,evlilik Maaşallah sana.annenin yerinde olsaydım,zaten farklı ülkelerdesiniz ve görüşemiyorsunuz bir süre sonra unutur gider diye düşünürdüm ve kızımı o yaşta böyle bir sorumluluk altın sokmazdım.

aman ALLAH'im :) soru yagmuruna tutuldum :) kari derken yani telefon'da konu$tugum kisi bir kadin di ..

acayip bi hikayemiz .. 12 yasimda ailemle tatile gitmisdik nisanlimi gordum ben tutuldum ona :) hatta ordayken hiç konusamiyordum ilk a$k buna denir gliba hiç pesini birakmazdim :) fransa'ya geldigimde onun herseyini ara$tirdim bulmaya çalistim msn adresini telefonunu konusmak için ama buldumda konusamadim bile sonra 3 bucuk sne sonra geri tatile gittik gene gordum nisanlimi :) bunda o benim pesimi birakmiyordu :) :) :) :) en sonunda annem dedi gelin sizi nisanliyalim bizde iyice düsündük çünkü nisanlanip 5-4 sene sonra ayrilik istemiyorduk konu$tuk anlastik ALLAH'a sukur halen beraberiz çok sükür .

AMAaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnn yardimmm bi fikirr verinnn lütfennnnnnnn nasil evlenebiliriz ??? buraya gelip Turist olarak gelip evlenebilir miyiz ? lütfen lütfen lütfennn

tanısmanız da annenın tepkısı cok ılgınc geldı bana .
tasnısır tanısmaz 1 ay bıle gecmeden mı "gelın sızı nısanlıyalım "dedı ?
bunları genel de erkek tarafı der de ılgıncıme gıttı acıkcası .
sankı yangından mal kacırır gıbı ne ımıs bu acelesı :1:
nısanlınız kac yasın da?

Kizzzlarrr :( çok kôtûyum bugunnn çokkk :(:(:(

Fransa'da yasiyorum , iki yillik nisanliyim 17 yasimdayim eylulde 18 ime giricegim (Nisanlim Türkiye'de ) . Fransiz vatandsligi degilim halen , burda dogmadim 8 yasimda Fransa'ya gldim . Biz fransiz vatandsligimi olmak için bekliyorduk hadi ben fransiz vatandsligimi alinca guzellikle bi sorun olmadan hizlica getirebilirim diye dusunuyorduk taakii bugune kadar ... Valilige gitmisdim (gliba türkce boyleydi ~{sous-préfecture }- )) onlara soyledim 18 ime giricegim fransiz vatandsligimi almak istiyorum dedim onlarda telefon numara verdiler bunu arayin sorun diye bu sabah aradim ve çok kötü oldum :( bana çalisiyormusun diye sordular bn halen lise'deyim ogrenciyim dedim , kari'da bana çalisip gelirin olmasi lazim dedi halbuki halen okuyorum ne çalismasi ya .. önce'den ogrencilere kolaylikla verirlerdi ablam çûnkü kolaylikla aldi sordum hatta ablam aldi diye , malesef geçen sene degi$ti hersey daha zorlasti dedi. Ben simdik ne yapmaliyim lütfen bi fikir verin . 2 yil nisanli kalmak, bide uzaklik var o Türkiye'de bn Fransa'da , hasretlik bide üstüne özlem çokkkkk zorrrr ya$ayan anlar beni . 2 yil nisanli kalmak o kadar ay o kadar gun o kadar hafta hiç görmeden sadece msn'den ve telefondan konusmak çok aci verici bi duygu . Sadece bi fikir istiyorum lûtfen ne yapabiliriz diye . Turist olarak bura gelse evlensek Fransa'da , burda oturabilir mi nisanlim çalisabilir mi bi yerde benim fransiz vatandasligim olmasa bile evlenebilirmiyiz ? lütfennn yardiminiza ihtiyacim var :( :85:

hahahahah cok alemsın ya :1:
karı ne demek ?
bır bayandan bunu duymak hıc ıstemezdım .
bayan boyle hıtap ederse erkek neler demez:ssz:

canım moralini bozmak istemiyorum ama yaşın daha çok küçük. evlilik düşünmek için çok erken bence. hem nişanlınla birlikte vakit de geçirmemişsin tanımıyorsun yani. Türkiyede yurtdışına gitmek uğruna yapılan bir sürü evlilik var. dikkat et harcamasınlar seni.

ben seni evli saniyordum:53:

Yok be güzelim nereden vardın o kanıya :27:

Haaa profilde evli yazıyor, geçenlerde sözlümle birlikte bakıyorduk, profile gir bi bakim dedi, girdim.. Medeni durumunda bekar yazısını görünce " sen bekar mısın kızım değiştir şunu" dedi. Bende baktım baktım" nişanlı, ilişkide " vb. birşey yok, evli yapayım da gönlü olsun dedim be canım :27:

Back
X