- Konu Sahibi Sympathique
-
Bu sitede bir kaç tavsiye var... Fransızca kursu - Fransızca kurs - Fransızca kursları - Fransızca Dil Kursu - Online Fransızca - Fransızca - fransizca kurs - fransizca kursu - fransizca kurslari - İstanbulben 4 senedir burdayim daha cok ogrenemedim ogrenmeye calisiyorum ogrenen arkadaslar nasil ogrendiler veya ne tavsiye ederler yazarlarsa sevinirim.
selam arkadaslar konuyu gorunce yalniz degilmisim diye sevindimbende buraya gelin geldim...9 ay oldu...3 ay zorunlu kurs gordum...sadece kendimi tanitabilecek seyler ogrendim.. simdi ikinci kursa baslayacagim.....yaklasik 6 ay boyunca sadece gunduzleri fransiz tv izledim...aksamlari izlemiyorum cunku dayanamiyorum...surekli evde yalnizim...konusacak kimse yok birde aksamlari kendimi bunaltmak istemedim....apartmanda hic turk yok...fakat bunun faydasida yok.....komsularla bonjour bonjour baska bisey konusamiyorum.....alisverisimi kendim yapiyorum...pazara gidiyorum....birkac arkadas edindim...turklerden....esimde burada yeni..dolayisiyla o da fazla dil bilmiyor...isimiz zor yani...cok sitiyorum ama kafam almiyor.....hem dil zor;hem de psikolojik olarak kafam yerinde degil......9 aydirdi etrafimdaki tanidiklarin elestirisinden bunaldim....burada dogup buyuyen seni asla anlamiyor.....insallah ogrenebiliriz su dili en kisa zamanda
merhaba , ben fransadayim, 17 ya$imd ageldim yani sonradan ogrendim fransizcayibende fransaya gidicem allahın izniyle eşim orda ama merak ettiğim gittiğimz kurstaki hocalar türk olmuycak bildiğim kadarıyla acaba bize nasıl fransızca öğreticekler yani onu anlamyrumm
cnm bide sende aile birleşiminden gitmişsin bu valilik onayı dedikleri şey kaç ayda çıkıyo biliyomusunn
evet cnm ehliyetim var çokk şükür eşim orda doğmamış ama çocukluğundan beri orda vala şimdiden çok azimliyim o da öğrenmemi çok istiyo zaten oda diyo akşamları evde sana ders vericem diye. zannetmiyorum gittiğim yere oda gelsin hem ben de istemem her insanın özeli olur sonuçta inşallah pişman olmam oralar geldiğim için :)
iyi bakaim in$alalh ba$arirsin
ama zamana ihtiyacin var bunun için
zaten belli bi saat ders gormeye mecbursun, 300 du galiba
sonrada çali$mak istersen falan bunu ilerletmen lazim yani saati
çali$mayi birakdim, dogum yapsan hastanede ileti$im için dil gerekli
hersey için gerekli aslindada en zoru budur diye du$unuyorum ben
arkadaşlar fransızcada k1 neyin kısaltması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?