Fransizca tahlilden gebelik anlayacak?

Aisunu

Arin kizin annesi
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
133
37
13
37
Merhaba anneler, ekteki fransizca tahlil sonucuna bakar misiniz gebelik var mi? Bu bi kizcagizin ve fransaya yeni gelin gitmis dili yok ve doktorlarin ne dedigini anlamamis. Ing olsa halledilir de bu kagidi anlayamadik. Bilen varsa cok makbule gecer:anneadayı:

Eklentiler

• IMG_5225.webp
    IMG_5225.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba anneler, ekteki fransizca tahlil sonucuna bakar misiniz gebelik var mi? Bu bi kizcagizin ve fransaya yeni gelin gitmis dili yok ve doktorlarin ne dedigini anlamamis. Ing olsa halledilir de bu kagidi anlayamadik. Bilen varsa cok makbule gecer:anneadayı:
HEMOGRAM A BAKILMIŞ GALİBA GEBELİK LA ALAKALI DEĞİL... YİNE DE EMİN DEĞİLİM GOOGLE DAN ÇEVİRİ YAPTIM HEMOGRAM DİYE ÇIKIYOR TAHLİL DETAYI... HERHANGİ Bİ MİDE BULANTISI VEYA KARIN ŞİKAYETİYLE BAŞVURDUYSA BU TAHLİLİ YAPIYOLAR TÜRKİYE GENELDE BANA SÜREKLİ YAPTIKLARI İÇİN BİLİYORUM :D

HEMOGRAM A BAKILMIŞ GALİBA GEBELİK LA ALAKALI DEĞİL... YİNE DE EMİN DEĞİLİM GOOGLE DAN ÇEVİRİ YAPTIM HEMOGRAM DİYE ÇIKIYOR TAHLİL DETAYI... HERHANGİ Bİ MİDE BULANTISI VEYA KARIN ŞİKAYETİYLE BAŞVURDUYSA BU TAHLİLİ YAPIYOLAR TÜRKİYE GENELDE BANA SÜREKLİ YAPTIKLARI İÇİN BİLİYORUM :KK70:
Ben de ayni sonucu elde ettim. Fransizcada gebelikle ilgli bizim sonuclarda ckan terimlere bktim ama hicbiri yok. Bilim dili cok degismiyor hani en azndan beta hcg falan yazmaliydi.. kiza sormak lazim

Ben de ayni sonucu elde ettim. Fransizcada gebelikle ilgli bizim sonuclarda ckan terimlere bktim ama hicbiri yok. Bilim dili cok degismiyor hani en azndan beta hcg falan yazmaliydi.. kiza sormak lazim
Evet canım tahlilde bence gebelikle alakalı bişey yok direk hemograma bakılmış...dediğim gibi karın ağrısı mide bulantısı gibi şikayetle gittiyse kesin oyüzden bakılmıştır...

Back
X