Frapan'ın Kaliteli Butiği- 3 Alana 1 hediye- 14. sayfadan itibaren yeniler, kalanlar

76- lion marka buz mavisi kot. bedenini hatırlayamadım şimdi. isteyene bakar yazarım. yine sayılı giydim. 10 tl.

77- hello kıttyli polar pijama altı. hiç giymedim. M beden. 4 tl.

Son düzenleyen: Moderatör:

78- s-m beden çok tatlı spor kısa yelek. 5 tl.

79- Bu geniş paça pantolon çok hoş aslında. ama fotoğrafta belli olmamıs pek. yandan fermuarlı 38 beden. Hiç giyilmedi. 10 tl.

80- geniş paça koyu renk kot. kullandım ama temiz. 10 tl.

81- şeftali, nar çiceği arası bir renk. ütülemeden çektim dileyene ütülerim. kruvaze yaka salaş bir tulum. kumaşı keten görünümlü fakat daha dökümlü ve yumuşak bir kumaş. hiç giymedim. 10 tl. L beden.

Son düzenleme:
canım ilk 2 si, satıldı. mavi ceket, pantolon, nar çiçeği yelek duruyor.

tühh yaa en çok da onları beğenmiştim sağlık olsun
peki pantolon eteği sormuştum bedeni nedir acaba
bir de fiyat alabilir miyim bu üç ürüne

Son düzenleme:
siyah skinny kot un totoma girer mi diye düşünmekteyim, bizde kargo parası problemi de yok biliyorsun oh

tühh ya bugün hiç şansım yok
neyse valla zincirliyi çok beğendim s de olsa şansımı denicem penye zaten belki esner biraz
olmadı o da kardeşime kalır napalım

canım esniyor. olur ama fazlalık varsa eğer biraz çıkartabilir. tamamdır o zaman bunları sana ayırıyorum

canım nar çiçeği mankenin üzerindeki ayrıltıldı. diğerleri duruyor. toplam 37 tl yapıyor. artı 2 tane de hediye kısmındaki ürünlerden hediye seçiyorsun. onları da yolluyorum.

canım nar çiçeği mankenin üzerindeki ayrıltıldı. diğerleri duruyor. toplam 37 tl yapıyor. artı 2 tane de hediye kısmındaki ürünlerden hediye seçiyorsun. onları da yolluyorum.

kot bolera ve şu beyaz yelek canım ikisi ne kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…