- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
- Konu Sahibi isabellaus
-
canım sadece gömlek duruyor. fiyonklu elbise ve leoparlı elbise satıldı. 7 tl olan elbise lacivert renginde. siyah değil tatlım ışıktan farklı çıkmış.
o zaman bişey kalmamış begenDiklerimDen satılDı yazarsan ii olur cnm anlarz yenilere bakarım artık onu tel alırsam saçma olur cnku
gömleği, lacivert elbiseyi, önü fiyonklu siyah badiyi alıyosun, fotoğrafını yolladığın siyah badiyi de sana hediye ediyorum. Okey midir canım?
yok cnm gömlek almıyorum ordaki 2 elbise için yazmıştm satıldı dedin o yuzden geri kalanları alıyorum bekliormki bişiler daha yuklersen ekleme yapalım :)
Arkadaşlar söylediğim fiyatlar kargo hariçtir. Kargo size ait. Bir de İzmir'de olan arkadaşlara elden teslim edebilirim dilerlerse. Kargo parası vermemiş olursunuz.
Beni kırmayıp kargomu hemen gönderdin,gönderdiğin tüm ürünlerîn sıfır sayılır inan bu kadarını beklemiyordum,yıkayacam demiştin yok aciliyeti oldugu için yıkatmadın sana canım zaten tertemizdiler iyiki alışveriş yapmışın senden mis gibi hepsi kaliteleride cabası daha ne olsun ki çok çok teşekkür derim çok mutlu ettin beni memnuyet topiğinede yazacam ama sayfandada görünsün istedim
Canımm çizgili penye elbiseyle koton dantelli bluzu istiyorum duruyorsa
canım merhaba, çizgili elbiseyi bir arkadaş için ayırdım. Koton dantelli bluz duruyor. Daha ekleyeceklerim var istersen bekle, tek ürün için kargo parası verme. Sana ayırayım koton bluzu
bunu cnm DiigerleriDe paylaşıcam
Merhaba canim bu elbise satildimi satilmadiysa tam olarak rengi bedeni fiyati ve boyu kac cm yazarmisin birde kumasi nadil bir sey acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?