Frapan'ın Kaliteli Butiği- 3 Alana 1 hediye- 14. sayfadan itibaren yeniler, kalanlar

canım sadece gömlek duruyor. fiyonklu elbise ve leoparlı elbise satıldı. 7 tl olan elbise lacivert renginde. siyah değil tatlım ışıktan farklı çıkmış.

o zaman bişey kalmamış begenDiklerimDen satılDı yazarsan ii olur cnm anlarz yenilere bakarım artık onu tel alırsam saçma olur cnku

o zaman bişey kalmamış begenDiklerimDen satılDı yazarsan ii olur cnm anlarz yenilere bakarım artık onu tel alırsam saçma olur cnku

canım satıldı diye yazdım geri sayfalarda var aslında. ama görmedin sanırım. satılan ürünleri listelemiştim.

gömleği, lacivert elbiseyi, önü fiyonklu siyah badiyi alıyosun, fotoğrafını yolladığın siyah badiyi de sana hediye ediyorum. Okey midir canım?

yok cnm gömlek almıyorum ordaki 2 elbise için yazmıştm satıldı dedin o yuzden geri kalanları alıyorum bekliormki bişiler daha yuklersen ekleme yapalım :)

yok cnm gömlek almıyorum ordaki 2 elbise için yazmıştm satıldı dedin o yuzden geri kalanları alıyorum bekliormki bişiler daha yuklersen ekleme yapalım :)

tamam takipte kal dolabın derinliklerine inicem, baza altı da var. güzel şeyler çıkacaktır :)

Arkadaşlar söylediğim fiyatlar kargo hariçtir. Kargo size ait. Bir de İzmir'de olan arkadaşlara elden teslim edebilirim dilerlerse. Kargo parası vermemiş olursunuz.

Beni kırmayıp kargomu hemen gönderdin,gönderdiğin tüm ürünlerîn sıfır sayılır inan bu kadarını beklemiyordum,yıkayacam demiştin yok aciliyeti oldugu için yıkatmadın sana canım zaten tertemizdiler iyiki alışveriş yapmışın senden mis gibi hepsi kaliteleride cabası daha ne olsun ki çok çok teşekkür derim çok mutlu ettin beni memnuyet topiğinede yazacam ama sayfandada görünsün istedim

Çok teşekkür ederim canım güle güle güzel günlerde giy

Canımm çizgili penye elbiseyle koton dantelli bluzu istiyorum duruyorsa

canım merhaba, çizgili elbiseyi bir arkadaş için ayırdım. Koton dantelli bluz duruyor. Daha ekleyeceklerim var istersen bekle, tek ürün için kargo parası verme. Sana ayırayım koton bluzu

canım merhaba, çizgili elbiseyi bir arkadaş için ayırdım. Koton dantelli bluz duruyor. Daha ekleyeceklerim var istersen bekle, tek ürün için kargo parası verme. Sana ayırayım koton bluzu

Tamam o zaman sen onu ayır yeni eklediklerin olursa bakayım beğenmezsen tek onun için kargo ödemeyeyim bir de vazgeçerse falan onu yine bana ayır :)

1- Kolları pencereli, deri detaylı, pencere kısımları parlak boncuklarla işlenmiş çok şık salaş tunik. Hiç giymedim etiketi üzerinde. M beden. Bayaa para vererek almıştım. 30 tl fiyatı. 2- Gri spor üst. Kullandım ama temiz. 5 tl. Boyu uzun taytlarla giyilebilir. L beden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Japon style dantelli gömlek. Kullandım. Ama temiz. Sadece tavsiyem alacak olan kişinin ütüsü kuvvetli olmalı. Çünkü kumaşı zor ütülenen bir kumaş çeşidi. Enfes duruyor üstte. L beden 15 tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
(son fotoğraf çantanın alt kısmı)

1- Şort ( kışlık kullanıma daha uygun ) kullanıldı. 5 tl, 38 beden. 2- Çok severek kullandığım, herkesin nereden aldığımı sorduğu çantam. 15 tl ye vericem.

Yurtdışından gelen çok eski vintage taşlı çanta. Alt kısmı, kenarları ve ön yüzü taşlarla süslenmiş. çok eski ve beyaz olduğu için, hafif yıpranmaları var. O yüzden 10 tl ye vericem.

1- fuşya beyaz silindir şeklinde çanta. 10 tl. 2- bu çantayı da çok az kullandım. 10 tl. 3- yine çok severek kullandığım deri vintage çanta 20 tl den vericem.

Arkadaşlar yeni ürünler koydum. Devamı gelecek. Sürekli alıp oraya buraya tıkıştıran bir insan olduğum için daha çok şey çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…