- 9 Kasım 2013
- 965
- 578
- 358
- 38
- Konu Sahibi isabellaus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1- Öndeki yazıları parlak taşlarla işlenmiş. Sadece deneme amaçlı giydim. Etiketin olduğu yerde küçücük bir yırtığı var belli belirsiz. 5 tl. M beden. 2- Aldım yine hiç giymedim. Yıkandı sadece. Karışık bir kumaşı var. Bedeni penye, kolları tül. Yaka kısmı da deri gibi görünen bir kumaş ama deri değil. Çok hoş. Kaçırmayın derim 36 beden. 15 tl.
1- Leopar penye elbise tunik. İster mini elbise ister tunik olarak kullanılabilir. 38 beden 5 tl. Sayılı giyildi. 2- Zara marka zımbalı oduncu gömlek. Tam kışlık gömlek sıcacık tutuyor. Kollarındaki yaması, Yaka kısmındaki lacivert kısımları süet. 2 kere giydim. L beden.10 tl. 3- Sırtı dekolteli elbise, 1 kez giydim. L beden 10 tl.
1- Çizgili penye mini elbise, arkası fermuarlı. 38 beden. 10 tl. 2- Gömlek kumaşından elbise. Tiril tiril bir elbise arıyordum bedeni xl ama yine de almıştım bol bol giyerim diye. Bayaa büyük geldi, o yüzden hiç giyemedim. 10 tl. 3- Koton marka abiye, göğüs dekolteli elbise. Göğüs arasındaki dekoltesi parlak taşlarla süslenmiş. 1 kez giydim. 20 tl. 38-40 bedene olur. Kumaşı dökümlü bir kumaş.
[ATTACH
=CONFIG]994616[/ATTACH] 1- Bu çantayı alacak kişi çok şanslı çok güzel bir çanta. Aldım hiç kullanmadım. İçindeki gazetesi bile duruyor
3 ürün alana bu ürünlerden beğendiğiniz 1 tanesini hediye olarak yollayacağım. Bazılarının rengi ışıktan farklı çıkmış. İsteyene gün ışığında çekip yine fotoğraf yollayabilirim. Mesela inci ve taş işlemeli olan badi turuncu gibi çıkmış. Nar rengi aslında. Pembe fırfırlı olan badi de turuncu gibi çıkmış. O da şeker pembe renginde.canım hoşgeldin hayırlı satışlar![]()
babetlerin fiyatı nedir 37 no olan ve üsteki krem dantelli olan bluzve miki mouse lu ne kadar ?![]()
canım hoşgeldin hayırlı satışlar![]()
babetlerin fiyatı nedir 37 no olan ve üsteki krem dantelli olan bluzve miki mouse lu ne kadar ?![]()