Arkadaşlar bugün izmirde bi güzellik merkezine fraksel lazer hakkında bilgi almak için gittim. Örneklere baktığımda gerçekten sonuçlar çok güzeldi fakat iki şey kafama takıldı.
1- Uygulama acılı olduğundan anestezi yapcaklarını ve bişey hatırlamayacağımı
2- (bence en önemlisi) Bundan sonra ömür boyu cildimi güneşten çok iyi korumam gerektiğini ve şapka vb şeyler kullanmamı tavsiye ettiler.
Daha önce yaptıran arkadaşlara soruyorum , bu işlem ciltte ilk aylar hassaslaşma yapacaktır ve bu doğaldır fakat bana ömür boyu korunmam gerektiği söylendi. Yani ciltte kalıcı bi incelme ve hassaslaşma mı meydana geliyor ki bana böyle söylendi. Açkcası özellikle 2. soruma cevap verirseniz çok sevinirim. Çok umutlu gittiğim merkezden açıkcası bu sebeple çok üzgün döndüm.
Arkadaşlar bugün izmirde bi güzellik merkezine fraksel lazer hakkında bilgi almak için gittim. Örneklere baktığımda gerçekten sonuçlar çok güzeldi fakat iki şey kafama takıldı.
1- Uygulama acılı olduğundan anestezi yapcaklarını ve bişey hatırlamayacağımı
2- (bence en önemlisi) Bundan sonra ömür boyu cildimi güneşten çok iyi korumam gerektiğini ve şapka vb şeyler kullanmamı tavsiye ettiler.
Daha önce yaptıran arkadaşlara soruyorum , bu işlem ciltte ilk aylar hassaslaşma yapacaktır ve bu doğaldır fakat bana ömür boyu korunmam gerektiği söylendi. Yani ciltte kalıcı bi incelme ve hassaslaşma mı meydana geliyor ki bana böyle söylendi. Açkcası özellikle 2. soruma cevap verirseniz çok sevinirim. Çok umutlu gittiğim merkezden açıkcası bu sebeple çok üzgün döndüm.
ben dudaklarıma dolgu yaptırrken bile uyuşturucu uygulatmadım anestezi olunca bir tabaka oluyo yani sıfır ten olmalı ki tam nüfuz etmeli
cnm sen izmirdeysen yasemene gittin heralde ya da orayı önerebilirim sana anesteziyide genel yapmıyorlar eğer oraya gittiysen lokal anestezi yapıyorlar orasıçok iyi bir merkez kullanılan cihazda çok güzel daha hızlı atış yapıyor ben izmirde olsaydım kesinlikle orada yaptırıcaktım...hiç tereddüt etme bence
Ben ikinci seansımı dün yaptırdım.Şimdi yüzüm şiş ve kıpkırmızı.Ama bunlar 5 gün içinde geçiyo.İlk seansımdan memnun kaldım arkadaşlar.Cildim daha iyi oldu.Zaten çok sorunlu bi cildim yoktu.Daha pürüzsüz ve daha taze görünsün diye yaptırdım.Bi seansım daha var.Ondan sonra daha iyi olacağına eminim.
ayhak sen nerde ve kaça yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?