Frelly cok yaptim hep negatifti ilk defa pozitif görüyorum kafam cok karistiİkisi de defalarca yalancı pozitif verdi ve burda da çok gördüm yalancı pozitif maalesef
Burda yazanları okuyun isterseniz inşallah vardır da 6 gün de çok erkenFrelly cok yaptim hep negatifti ilk defa pozitif görüyorum kafam cok karisti
Korkuyorum zaten iki gündür antibiyotik ibu cold ve majezik ilaçlar kullanıyorum yarın sağlık ocağında kan vericem.Valla ben olsam şüphelenir bir kan testi verirdim canım. Bak benim doktorumun bir sözü var der ki yumurtlamadan sonra regl olana kadar hamileymişsin gibi davranman beslenmek dikkat etmen lazım
Adete 6 gün kala öğrenen bi çok insan var bana göre belirtiler olduğu için çok erken değil hayırlısıBurda yazanları okuyun isterseniz inşallah vardır da 6 gün de çok erken
Canım bana sorarsan gebeliğin çok yeniKizlar buda oncomed early diye bi test bundada silik var kanda verdim bi kac saate sonucum çıkar toplamda iki frelly iki days doctor bide bu test 5 tane hepside silik pozitif sabirsizlikla kan sonucumu bekliyorumkalite dustugu icin belli olmuyor
Vallahi bi kan sonucunuda hayirlisi ile alsaydim beklemedeyimCanım bana sorarsan gebeliğin çok yeni2 gün sonra tekrar kaset test yap diğerlerini bırak bence gebesin hayırlı olsun temmuz annelerine gel
Acilde verdiysen 1.5-2 saate çıkar benide bilgilendirVallahi bi kan sonucunuda hayirlisi ile alsaydim beklemedeyim
İnşallah güzel beklediğiniz sonucu alırsınızVallahi bi kan sonucunuda hayirlisi ile alsaydim beklemedeyim
0.28 cikmis artik test falan yapmak istemiyorumAcilde verdiysen 1.5-2 saate çıkar benide bilgilendir
Canım 6 gün var adetine dur test yapma adet gününü bekle olmasa oda çıkmazdı diye düşünüyorum biraz sabır sadece dualarım seninke0.28 cikmis artik test falan yapmak istemiyorum
Goguslerim bir haftadir asiri hassas bugun daha cok isteyen herkese versin rabbim..Canım 6 gün var adetine dur test yapma adet gününü bekle olmasa oda çıkmazdı diye düşünüyorum biraz sabır sadece dualarım seninke
Negatif görünce haplarimi içtim negatif dendi çünkü icmem gerek cok hastayımCanım 6 gün var adetine dur test yapma adet gününü bekle olmasa oda çıkmazdı diye düşünüyorum biraz sabır sadece dualarım seninke
Olsun sen yinede dikkat et ne olur ne olmaz canımNegatif görünce haplarimi içtim negatif dendi çünkü icmem gerek cok hastayım
Birde bidaha alacak olursan freely artımed vs alma canımNegatif görünce haplarimi içtim negatif dendi çünkü icmem gerek cok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?