Hic birine guvenmiyorum artikBirde bidaha alacak olursan freely artımed vs alma canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic birine guvenmiyorum artikBirde bidaha alacak olursan freely artımed vs alma canım
Boyle bir sonuc gordun mu hicCanım 6 gün var adetine dur test yapma adet gününü bekle olmasa oda çıkmazdı diye düşünüyorum biraz sabır sadece dualarım seninke![]()
Görmedim canım 5 in üstü gebelik diye biliyorum sadeceBoyle bir sonuc gordun mu hic![]()
Tuhaf bir sonucGörmedim canım 5 in üstü gebelik diye biliyorum sadece
Adet oldunuz muTuhaf bir sonuc
Hayir 4 kasimi bekliyorumAdet oldunuz mu
İnşallah ikinci çizgiyi görürsünüz ve gebelik oluşmuş olurHayir 4 kasimi bekliyorum![]()
İnsallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun testin markasi neydi acabaİnşallah ikinci çizgiyi görürsünüz ve gebelik oluşmuş olurşimdi idrar için kalktım hemen çıktı 2 saatlik idrardaEki Görüntüle 3667792
Days doctorsİnsallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun testin markasi neydi acaba![]()
Days doctor güvenmiyorum ama yarin kan vererek kesinlestirebilirsinizDays doctors
Canım benim üzülme bak ben 1 buçuk senedir deniyoruz olmamıştı çatlama igeneleri kullandım ilaçlar kullandım ilaç kisrt yaptı tekrardan ilaç kullandım ümidim bitmişti artık sonra yengem hayıt macunu niye kullanmıyorsun dedi ben aldım kullandım kavanozum biti o ay kamile kaldım ay sonuna doğru ögrnedim hayıt macunu kirsti geçiriyor ve yumurtalıkları canlandırıyor çok güzel birşey birde onu dene kuzum0.28 cikmis artik test falan yapmak istemiyorum![]()
İlaç başladım iki gündürCanım benim üzülme bak ben 1 buçuk senedir deniyoruz olmamıştı çatlama igeneleri kullandım ilaçlar kullandım ilaç kisrt yaptı tekrardan ilaç kullandım ümidim bitmişti artık sonra yengem hayıt macunu niye kullanmıyorsun dedi ben aldım kullandım kavanozum biti o ay kamile kaldım ay sonuna doğru ögrnedim hayıt macunu kirsti geçiriyor ve yumurtalıkları canlandırıyor çok güzel birşey birde onu dene kuzum
İlaçlar nedir kuzumİlaç başladım iki gündür
Duphaston folik asit düzensizliğim varİlaçlar nedir kuzum
Hayıt macunu kulan Kuzum sen Dediğin gibi yapDuphaston folik asit düzensizliğim variki çocuğum var benim yumurtalarım güzel çalışıyor ama adet düzensizliğimden olmuyor
Peki bi denerim teşekkürlerHayıt macunu kulan Kuzum sen Dediğin gibi yap