Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda kalite düştüğü için çizgiler gözükmüyorKoyulaşma nerde hanfendi
Burda kalite düştüğü için çizgiler gözükmüyor
Bende adet günü yaptım bu marka ile ama yalancı pozitif çıkarıyor diyenler var bende tereddütte kaldım testi ekliyorum kullanan varsa banada yorum yapabilirmiKızlar ikiside freely marka erken gebelik testi aralarında fark var reglime daha var ama yumurtlama üzerinden 10 gün geçti bu şekilde gebelik öğrenen var mı bu markayla
Çizgi de koyulaşma da yok maalesef gördüğünüz şey muhtemelen kuruma çizgisi zaten adetinize daha varmış ve 10 gün geçmiş bebek bile 14 günde oluşuyor varsa da çıkmaz yani gecikmeniz olursa testi tekrarlayınKızlar ikiside freely marka erken gebelik testi aralarında fark var reglime daha var ama yumurtlama üzerinden 10 gün geçti bu şekilde gebelik öğrenen var mı bu markayla
Baya belirgin çıkmış ama awox predictor yada prodoctor ile tekrarlayın ya da direkt uğraşmadan kan verin inşallah vardırBende adet günü yaptım bu marka ile ama yalancı pozitif çıkarıyor diyenler var bende tereddütte kaldım testi ekliyorum kullanan varsa banada yorum yapabilirmi
Teşekkür ederimBaya belirgin çıkmış ama awox predictor yada prodoctor ile tekrarlayın ya da direkt uğraşmadan kan verin inşallah vardır
Bariz var hayırlı olsunnnTeşekkür ederimawoxa baktım her yerde ama bulamadım prodoctorada güvenli değil diyorlar. Az önce kaset test yaptım sanırım var
alttaki az önce yaptığım
Kan vermek için biraz daha beklemek istiyorum açıkçası çünkü değer düşük çıkınca tekrardan çağırıyorlar kan testi içinBariz var hayırlı olsunnnkan ver sonrada muayene için randevunu al bence
![]()
Canım buraya atınca görüntü kalitesi düşüyo en son koyulaşa koyulaşa bu hale geldi dün sabah yaptığım freelyÇizgi de koyulaşma da yok maalesef gördüğünüz şey muhtemelen kuruma çizgisi zaten adetinize daha varmış ve 10 gün geçmiş bebek bile 14 günde oluşuyor varsa da çıkmaz yani gecikmeniz olursa testi tekrarlayın