- 20 Mart 2024
- 737
- 131
- 18
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
-
Hayır kutusunda 5 saniye yazıyordu ben 3 saniye tuttum hatta idrardan çıkarttıktan sonra bi 10 saniye fln bekledim ilerlemesi içinTest bozuk canım idrarı fazla damlatmışsın sanırım
Sabah ilk işim yeni test alıp yapmak ama şuan sevinsemmi sevinemesemmi çok değişik duygular içindeyim ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum çünküBaşka test yapın bu test sorunlu görünüyor
Test bozuk, değilse de talimatları doğru uygulamadınız demektir. Bu şekilde bir sonuç yok. Hamileyim diye kendinizi şartlamayın gerçek sonucu görene kadar.Başka kullanan bilgisi olan yokmuuu
merhaba bence var gibi çünkü ikinci cizgi belirmiş ama yinede tekrarlayınEki Görüntüle 3459179 testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı
Canım bence sende gebelik var. Çünkü gebelik olmadığı zaman bozuk bile olsa bu şekil olmuyor. Benim de öyle çıkmıştı. Sen gene bir daha yap testiniBaşka kullanan bilgisi olan yokmuuu
Ay inşallah öyledir bugün sabah olur mu bilmiyorummerhaba bence var gibi çünkü ikinci cizgi belirmiş ama yinede tekrarlayın
Evet bende şaşırdım 8 aydır bi fiil her ay en az 10 tane test yapıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım çok şaşırdım napcam7 bilmiyorumCanım bence sende gebelik var. Çünkü gebelik olmadığı zaman bozuk bile olsa bu şekil olmuyor. Benim de öyle çıkmıştı. Sen gene bir daha yap testini
çok iyi anlıyorum sizi sabahı zor edersiniz gibiAy inşallah öyledir bugün sabah olur mu bilmiyorum
Freely erken gebelik demi bu bende almıştım bi e ticaret sitesinden 5li biri böyle bozuk çıktı. İsterseniz yarın ilk idrarla yenileyinEki Görüntüle 3459179 testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı
Aminnn aminnn aslında test yapmaya hiç niyetim yoktu 2 gündür göğüslerim aşırı sızlıyo ve kasık kramplarım var 6 7 gündür afedersiniz 1 saat önce fln sütyenimi çıkarırken çok sızladı göğüslerim bi anda süt geldi ikisindende o yüzden hemen eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim çok şaşkınım ilk gebeliğimin üstünden 8 yıl geçti unutmuşum tek hatırladığım ondada süt gelmesiçok iyi anlıyorum sizi sabahı zor edersiniz gibiallah hayırlı sonuclar versin
Peki hamilemiydinşz ?Freely erken gebelik demi bu bende almıştım bi e ticaret sitesinden 5li biri böyle bozuk çıktı. İsterseniz yarın ilk idrarla yenileyin
Var var gebelik sakın kal inşallah. Takma kafana. Bol su iç dinlen. Kendine dikmat et. Testi tekrarla. Sonra sağlık ocağında kan ver canım.Evet bende şaşırdım 8 aydır bi fiil her ay en az 10 tane test yapıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım çok şaşırdım napcam7 bilmiyorum
Ay inşallah inşallah dua edin bana ne olurVar var gebelik sakın kal inşallah. Takma kafana. Bol su iç dinlen. Kendine dikmat et. Testi tekrarla. Sonra sağlık ocağında kan ver canım.
Bozuk bu test yada çok damlatmışsın başka bir tane yapEki Görüntüle 3459179 testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı
Yok hayır değildim maalesefPeki hamilemiydinşz ?
Yok hayır değildim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?