Sanki ben silik görüyorum gibi ama attımFoto varsa atar mısın
Bu da daha yakından fotoğrafı canımSanki ben silik görüyorum gibi ama attım
İnşallah teşekkür ederim atınca piksel düşmüş gibi canlı da daha net doğrudur inşallahValla ben gördüm, test hatalı değilse hayırlı olsun
Kan testi verdiniz mi ? Bende aynı kan verdim negatif cıktıİnşallah teşekkür ederim atınca piksel düşmüş gibi canlı da daha net doğrudur inşallah
Vermedim canım geçen aydan çok üzüldüm. Yarın tekrar test yapacağım farklı markayla eğer o da böyle olursa vereceğim.Kan testi verdiniz mi ? Bende aynı kan verdim negatif cıktı
Merhaba kan verdiniz mi benim testimde aynı marka bugün yaptım silikVermedim canım geçen aydan çok üzüldüm. Yarın tekrar test yapacağım farklı markayla eğer o da böyle olursa vereceğim.bu testler o kadar yanıltıyor ki bizi inşallah sende en hayırlı zamanda kanda pozitifi görürsün
Merhaba kan vermeme gerek kalmadı 2-3 farklı test markasıyla yineledim testi farklı günlerde negatif çıktı maalesefMerhaba kan verdiniz mi benim testimde aynı marka bugün yaptım silik
çıktı
Aynısı oldu canım ne yazık ki bu marka sıkıntılıymış başka markalarla denedim kuruma çizgisi bile çıkmadı..Canım sende aynısı olcak diye bir şey yok ama benim artımed daysdoctor freely markalarına asla güvenim yok kop koyu iki çizgi çıkmasına rağmen kan değerim 0.100 çıkmıştı yıkıldık
Merhaba öyleymiş evet bende test ettim onayladım ne yazık ki aynı durumdayımFreely guvenilecek bir test değil ama inşallah sizde gebeliktir... Bende silik çıkartıp negatif görmüştüm.
Üzülmeyin bir sonraki denemede inşallah gerçek haberi duyarızMerhaba öyleymiş evet bende test ettim onayladım ne yazık ki aynı durumdayım
Allah kahretsin şu markaları ben sonraki 1 ay kendime gelemedimAynısı oldu canım ne yazık ki bu marka sıkıntılıymış başka markalarla denedim kuruma çizgisi bile çıkmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?